Injustice 2 ‘den yeni fragman

Injustice 2

Injustice 2 için “Kimse tek başına kazanamaz, Batman bile” sloganlı, Shattered Alliances Part 2 adlı tanıtım videosu yayınlandı.

NetherRealm Studios’un geliştirdiği, Warner Bros.‘un dağıtımcılığını üstlendiği Injustice 2, gümbür gümbür geliyor. DC evreninden karakterlerin yer aldığı senaryo ağırlıklı dövüş oyunu, ilk oyun Injustice Gods Among Us‘un devamı niteliği taşıyor.

Yayınlanan yeni videoda, oyunda yer alan karakterlerden Captain Cold, Green Lantern ve Green Arrow‘un ilk görüntüleri yer alıyor. Video, Superman’i alt etmek için takım kuran Batman’e odaklanıyor. “Kimse tek başına kazanamaz, Batman bile.” sloganı da buradan geliyor.

Injustice 2 ‘deki karakterler

Doctor Fate, Swamp Thing, Cyborg, Batman, Blue Beetle, The Flash, Harley Quinn, Superman, Supergirl, Wonder Woman, Deadshot, Gorilla Grodd, Aquaman, Robin, Cheetah, Brainiac, Bane, Poison Ivy, Catwoman, Black Canary ve Atrocitus karakterleri oyunda yer alacak.

Injustice 2, PlayStation 4 ve Xbox One için 16 Mayıs 2017 tarihinde çıkacak. Öte yandan oyunun mobil versiyonunun da geçtiğimiz Şubat ayında duyurulduğunu belirtelim.

Playstation Store Şubat 2017 en çok indirilen oyunlar açıklandı.