Infinix Note 10 Pro, görüntülerde karşımıza çıktı!

Infinix Note 10 Pro, görüntülerde karşımıza çıktı!

Infinix Note 10 Pro, Şubat ayında Helio G90T SoC, 8GB RAM ve Android 11 ile Geekbench’te görüldü. Şimdi akıllı telefon, Google Play Console’da aynı Android sürümü ve RAM miktarı ile ancak farklı bir yonga (Helio G90) ile kendini gösterdi.

Infinix, 2013’ten beri Avrupa ve Asya’nın bazı bölgelerinde telefon satıyor ve şirket, son birkaç yılda Hindistan’da artan bir başarı gördü. Şimdi, şirketin bir sonraki büyük sürümü olan Infinix Note 10 Pro’nun özel görselleri yayınlandı. Infinix Note 10 Pro’nun iki görüntüsünün yanı sıra telefonun oranlarını ve yanlarını daha fazla gösteren şematik bir görüntü ortaya çıktı. Tasarım, Nokia X10 / X20 ve Moto G 5G (ABD’de One 5G Ace olarak bilinir) gibi, yakın zamanda gördüğümüz diğer bazı uygun fiyatlı telefonları anımsatıyor.

Infinix Note 10 Pro, görüntülerde karşımıza çıktı!

Ayrıca G95 hakkında söylentiler de yayıldı, bu nedenle Infinix Note 10 Pro’ya tam olarak neyin güç vereceği belli değil. Bununla birlikte, Google Play Console bize Note 10 Pro’nun bir FullHD + ekrana sahip olacağını söylüyor. Cihazın sızdırılmış bir render gösterisinde selfie kamera için merkezde bir deliğe sahip olacağı söyleniyor.

Infinix Note 10 Pro, görüntülerde karşımıza çıktı! Infinix Note 10 Pro’nun şeması, akıllı telefonun yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olacağını ve bir USB-C bağlantı noktası ve altta bulunan 3,5 mm kulaklık girişi ile birlikte geleceğini ortaya koyuyor. Akıllı telefonun arka panelindeki kamera adasında, biri flaş, diğeri kameralar için olmak üzere beş daire var. Note 10 Pro ayrıca FCC tarafından onaylandı ve bu süreçte 256GB depolama ve 33W şarj olduğunu ortaya çıkardı. Infinix’ten Note 10 Pro hakkında henüz bir haber yok, ancak umuyoruz ki önümüzdeki günlerde bunun hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Tesla hırsızlık iddiaları ile çalkalanıyor: Tazminat ödenecek