Infinix Note 10 Pro 13 Mayıs’ta geliyor

Infinix Note 10 Pro 13 Mayıs'ta geliyor

Infinix Note 10 Pro, geçen ay sızdırılmış bir görüntüde ortaya çıktı ve birkaç gün önce cihazın birkaç canlı görüntüsünü gördük. Bu da tasarımını ve iki renk seçeneğini ortaya çıkardı. Bugün akıllı telefonun 13 Mayıs’ta tanıtılacağını öğreniyoruz.

Cihazın çıkan iki fotoğrafı, iki renkli olarak Infinix Note 10 Pro’nun arkasını gösteriyor. Tasarımlardan biri, Apple’ın iPhone 12 ve 12 Mini için sunduğu yeni mor rengine benzer şekilde belirgin şekilde mor olacak. Diğeri, Huawei, Samsung ve diğer üreticilerin diğer birçok Android akıllı telefonu gibi yansıtıcı bir gradyan tasarımına sahip gibi görünüyor. Cihazın 13 Mayıs’ta geldiği açıklaması, Infinix’in Pakistan şubesinden geliyor ve Note 10 Pro’nun Asya ülkesinde 16 Mayıs’tan itibaren ön siparişler için hazır olacağını ve satışların iki gün sonra başlayacağını doğruladı. Şirket ayrıca bize Note 10 Pro’yu daha önce görülmemiş bir Siyah renkte gösteriyor, ancak diğer iki varyantın aksine, bu iki tonlu bir tasarıma sahip. Infinix, Note 10 Pro’nun teknik özelliklerini henüz paylaşmadı, ancak akıllı telefonun Google Play Console ve FCC listeleri, 8GB RAM, Android 11, 256GB depolama, 33W şarj ve 1080p ekranla geleceğini ortaya çıkardı. Note 10 Pro, yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip olduğundan, bu muhtemelen bir LCD panel.

Infinix Note 10 Pro 13 Mayıs'ta geliyor

Google Play Console listesi Helio G90 SoC’yi de içeriyor, ancak Infinix Note 10 Pro cihazının G90T veya G95 ile geleceği söylentileri var. Umarım, Note 10 Pro’nun duyurusuna yaklaştıkça yonga seti hakkında daha fazla netliğe sahip oluyoruz.

Apple, 2023’te katlanabilir akıllı telefonunu tanıtacak