PUBG Mobile National Championship UK sponsoru Xiaomi

bbn

Xiaomi, Tencent Games  e Krafton ile önemli bir sözleşme imzalamak üzere. Video oyunu sektöründe faaliyet gösteren iki şirket, Birleşik Krallık’taki ilk PUBG Mobile National Championship UK  (PMNC) turnuvasını düzenleyecek.

Düzenlenecek olan PUBG Mobile National Championship o bölgede düzenlenecek çeşitli kuruluşlar tarafından tanınan ilk resmi turnuva ve teknoloji devinin sponsor olduğu gerçeği , farklı açılardan büyük avantaj sağlayacak.

ESport Observer’ın ortaya çıkardığına göre Xiaomi, video oyunlarıyla ilgilenen en büyük iki kuruluşla önemli bir sözleşme imzaladı. İlk PUBG Mobil Ulusal Şampiyonası UK seyircilere açık olacak İngiltere’de düzenlenecek. Tarihleri ise; 8 Ağustos- Haziran 4 . Bu süre zarfında İngiltere merkezli 16 takım, yaklaşık 30.000 € ‘luk toplam ödül havuzu için yarışacak.

Gerçek turnuva serisinin 22 Temmuz’dan 8 Ağustos’a kadar başlaması planlanıyor. Takımlar, 4 Haziran – 11 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan PMNC Açık Elemeleri’ne kayıt olmaya ve çevrimiçi olarak yarışmaya davet ediliyor.

PUBG Mobile National Championship UK sponsoru Xiaomi

Katılma şartları aslında tam olarak belli değil. Herkese açık olan ilk elemelerde katılacak aynı ülkeden 4 oyuncuyla kurulacak maksimum 6 oyuncu olması gerecek. Ancak katılım şartlarının güncelleneceğini söyleyelim.

PBNC UK 2021 turnuvasının galibi, bu sonbaharda gerçekleşecek olan 2021 PUBG Mobile Pro League (PMPL) Batı Avrupa’ya da hak kazanacak. 2021 PMPL devresi, 14 milyon dolarlık toplam ödül havuzuna ve Kuzey Amerika , Brezilya, Latin Amerika , BDT, Türkiye, Arabistan ve Batı Avrupa dahil olmak üzere yedi yeni bölgeye sahip olacak .

PUBG Mobile, toplamda 400.000 $ ‘ın üzerinde toplam ödül havuzuyla Batı Avrupa’da yıl boyunca çeşitli turnuvalara ev sahipliği yapmayı planlıyor.

Xiaomi 67W şarj cihazı onaylandı