Wolfenstein: The New Order Sorunlu Başladı

Wolfenstein The New Order Sorunlu Başladı

Bethesda Softworks tarafından dün piyasaya sürülen Wolfenstein: The New Order, PC’de yaşanan sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir başlangıç yaptı.

MachineGames stüdyosu tarafından geliştirilen ve popüler Wolfenstein serisini devam ettiren Wolfenstein: The New Order, uzunca bir bekleyişin ardından nihayet dün PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarına yönelik olarak piyasaya sürüldü. Her ne kadar PlayStation ve Xbox sahipleri merakla bekledikleri yeni Wolfenstein oyununa sorunsuz kavuşmuş olsa da, PC kullanıcıları birçok farklı sorunla karşı karşıya geldi.

Wolfenstein_The_New_Order_DG

Wolfenstein: The New Order satın alan PC kullanıcılarının bir kısmı henüz kurulum aşamasında sorunlarla karşılaşırken, kurulum kısmını sorunsuz geçen PC kullanıcılarını da kötü sürprizler bekliyordu. Windows 8 veya Windows 8.1 işletim sistemi kullanan bazı kullanıcılar çökme hatalarıyla karşılaşırken, AMD ekran kartı kullanan PC sahipleri de görüntü konusunda sıkıntı yaşadı. Oyun her ne kadar ilk bakışta eleştirmenlerden beğeni toplamış olsa da, yaşanan teknik sorunlar bu başarıya gölge düşürdü.

Halo 5: Guardians Hakkında Yeni Detaylar