Ilker Casillas sosyal medya paylaşımı ile kafaları karıştırdı

LGBTQ

Sosyal medya dünyasına damgasını vuran açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü eski kaleci Ilker Casillas, birbiriyle çelişen ifadeler kullandı.

Ilker Casillas sosyal medya paylaşımı ile kafaları karıştırdı. Twitter, dün oldukça ilginç bir paylaşıma ev sahipliği yaptı. İlk olarak Ilker Casillas tarafından yapılan “Umarım bana saygı duyarsınız çünkü ben eşcinselim.” açıklamasıyla bir anda tüm Twitter aleminin gündemi bu tweet olurken, kısa bir süre sonra Carles Puyol tarafından ünlü eski kalecinin bu paylaşımına gelen “Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Ilker” yanıtı, ikinci bir şok dalgasının yaşanmasına sebep oldu.

Twitter, podcast'leri Blue abonelerine dağıtmaya başladı

Gün boyunca başta Twitter olmak üzere bütün sosyal medya dünyasının gündemini meşgul eden bu paylaşımların ardından bir İspanyol gazetesine röportaj veren Casillas, adının sık sık aşk dedikodularına karışması nedeniyle ironi amaçlı bu paylaşımı yaptığını dile getirdi.

Twitter alışveriş özelliği bazı problemler doğurabilir

Ilker Casillas sosyal medya paylaşımı ile kafaları karıştırdı

Gazeteye verdiği bu röportaj sonrasında yoğun tepki alan Ilker Casillas, ilgili paylaşımını kaldırırken, yine Twitter üzerinden konuya ilişkin ikinci bir paylaşım yaparak hesabının ele geçirildiğini, ilgili paylaşımı yapanın kendisi olmadığını ancak şu an hesabının kontrolünün yeniden kendisinde olduğunu duyurdu. Açıklamalarının devamında tüm takipçilerinden ve Twitter aleminden özür dileyen Ilker Casillas, özellikle de LGBT topluluğundan özür dilediğinin altını çizdi.

Twitter bünyesinde büyük değişiklik!

Tabi Ilker Casillas’ın bu açıklamaları sonrasında gözler Puyol’a dönerken, ünlü eski futbolcu da Twitter üzerinden Ilker Casillas’a verdiği yanıtı sildi. Bununla birlikte henüz Puyol cephesinden yapılmış yeni bir açıklama bulunmuyor.

Call of Duty: Modern Warfare II için şaşırtan duyuru!