Turkcell’in Web Sitesi Yenilendi

cross 1

Kullanıcı deneyimi odaklı yaklaşımla daha sade ve kolay bir arayüze sahip olarak tasarlanan turkcell.com.tr, Turkcell’lilerin hayatını daha da kolaylaştıracak birçok özellikle zenginleşti.

Ziyaretçilerinin yüzde 35’ini mobil internet kullanıcılarının oluşturduğu Turkcell.com.tr yeni yapısıyla bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonlardan ziyaret edildiğinde tamamen aynı deneyimin yaşanmasını sağlıyor.

Hattınızla ilgili her şey sizin kontrolünüzde

Müşterilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yeniden yapılandırılan web sitesini kullanan Turkcell’liler kendilerine özel teklif ve kampanyalarla karşılaşacak, kendi profil fotoğrafları ile kişiselleştirdikleri “Hesabım” bölümünden hatlarıyla ilgili tüm işlemleri yapabilecek, geçmiş faturaları ve güncel kullanımları hakkında detaylı bilgileri özet grafiklerle kolayca inceleyebilecek, “Ana İletişim Hattı” özelliği ile tüm hatlarını bir arada yönetebilecek.

anasayfa-1

Video izleme alışkanlıklarının her geçen gün daha da güçlenmesiyle birlikte Turkcell.com.tr’nin içeriği de birçok işlem ve özelliğin videolarla anlatıldığı şekilde düzenlendi.  Böylece müşteriler yaşadıkları problemleri “Nasıl yaparım?” videolarını izleyerek kolayca çözüme kavuşturabilecek. İsteyen müşterilerin “Canlı Yardım” bölümünü kullanarak web sayfasından ayrılmadan gerçek bir müşteri temsilcisiyle görüşmesi de mümkün.

En gelişmiş web teknolojileri Turkcell.com.tr’de

Turkcell Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, konuyla ilgili açıklamasında yenilenen web sitesinin merkezinde kullanıcıların olduğunu ve Turkcell.com.tr’nin kişiye özel bir deneyim sunmak için baştan sona yeniden tasarlandığını belirtti.

İlker Kuruöz, “Turkcell bugün milyonlarca müşterisine iletişim ve teknoloji hizmeti götürüyor, bu hizmetleri götürürken de pek çok kanaldan hizmet veriyor. Bayilerimiz var, çağrı merkezimiz var, tabii ki en önemli kanallarımızdan birisi de internet. Çünkü internet herkes için en erişilebilir olan ve en kolay kullanılabilen kanal. Yeni Turkcell.com.tr ile hedeflediğimiz en önemli şey, müşterilerimize daha yakın ve her yerden erişilebilir olarak en zengin içeriği en kolay kullanımla birlikte sunmak. Bu yüzden yeni web sitemizi ‘Turkcell’e giden en kısa yol’ şeklinde özetliyoruz” dedi.

Lenovo Y510p Satışa Çıktı