İddia: Samsung çıkarılabilir kameralı telefon yapacak

çıkarılabilir kameralı telefon

Dünyanın en çok patent alan kuruluşlarından olan Samsung, bundan kısa bir süre önce çıkarılabilir kameralı telefon ile ilgili patent aldı. Hibrid özelliklere sahip bu akıllı telefon, daha çok Galaxy Fold tarzında olacak.

Samsung firması kendi katlanabilir telefonu olan Galaxy Fold’u tanıttıktan çok kısa bir süre sonra Huawei, Mate X’i tanıttı. Xiaomi, Motorola ve ZTE gibi şirketler de kendi katlanabilir akıllı telefon modellerini yakında piyasaya sunacaklar. Ancak hiçbirisi Samsung kadar ses getiremeyecek gibi görünüyor.

Samsung çıkarılabilir kameralı telefon henüz kesinleşmedi

Samsung katlanabilir telefon modelleri, iki farklı kategoride toplanacak gibi görünüyor. Bunlardan bir tanesi; daha iyi bir menteşe deneyimi de sunan çıkarılabilir kameralı model oldu. Amerika Patent Enstitüsü tarafından açıklanan modelin ismi ise henüz net değil

çıkarılabilir kameralı telefon Samsung

Galaxy Fold iki farklı parçaya ayrılabilmesine rağmen bu yeni model, tam olarak 3 parça şeklinde katlanabiliyor. Arka yüzeyde ise; dilediğiniz zaman tak-çıkar yapabileceğiniz bir dairesel mekanizma bulunuyor. Böylece kamerayı, yalnızca ihtiyaç duyduğunuzda kullanacaksınız.

Tasarım açısından değerlendirildiğinde bu yeni model; Huawei Mate X’e çok daha fazla benziyor. Samsung firmasının Glaxy Fold modeli, menteşeleri nedeniyle sürekli olarak eleştiriliyordu. Bu yeni modelde menteşe değişikliğine gidilmek istenmesi son derece doğal.

Bu ürün; etraftaki cisimleri hızlı bir şekilde algılayacak 3D kameraya sahip olacağı söylendi. Ayrıca bu kamera yalnızca telefona değil, aynı zamanda otomobile veya bisiklete de takılabilir. Eğer bu yeni model sizde de heyacan yarattıysa, yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy S10 YouTube Premium üyeliğini 4 ay ücretsiz verecek