Xiaomi Mi 8 Lite için Android 9 Pie güncellemesi çıktı!

Xiaomi Mi 8 Lite

Xiaomi Mi 8 Lite modelleri; diğer birçok Xiaomi ürününde olduğu gibi Android 9 Pie güncellemesi alıyor. Aralık ayında yapılmaya başlanan birçok testten sonra Xiaomi Mi 8 Lite, MIUI 10 güncellemesini alarak büyük bir sürüm yüksekliği kazandı.

Kısaca Mi 8 lite özelliklerinden bahsetmek gerekirse; telefonda Snapdragon 660 yonga seti 4 GB / 6 GB RAM, 24 Megapiksel selfie kamerası ve 12 Megapiksel + 5 Megapiksel çift arka kamera yer alıyor. Son alınan güncelleme ile birlikte değeri ciddi oranda artmış oldu.

Xiaomi Mi 8 Lite güncellemesini kurmak çok kolay

Mi 8 Lite güncellemesi kurmak istiyorsanız yapmanız gereken birkaç işlem basamağı bulunuyor. Telefonun hemen üst köşesinde bulunan ZIP dosyasını indirebilirsiniz. Sistem o dosya üzerinden otomatik olarak güncellenecektir.

Xiaomi Mi 8 Lite güncelleme

İkinci bir yol olarak da; Ayarlar> Telefon hakkında> Sistem Güncelleme‘de bulunan üç noktaya dokunun. Bu menüde çıkacak olan ”güncelleme paketini seç” kısmını kullanın. Sistem bu işlemlerden sonra güncellemeyi başlatacaktır. Güncelleme ile ilgili herhangi bir problemle karşılaşırsanız, yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Xiaomi Pocophone F2 çok düşük fiyatla geliyor


Yorumlar kapatıldı.