İç savaş filmi gerçek mi oluyor!

İç Savaş

Teksas’ın Cumhuriyetçi valisi Greg Abbott ile federal hükümet arasında göçmenler konusunda başlayan gerilim, yakın zamanda gösterime girecek olan Civil War / İç Savaş filminin öngörüsel bir programlama yani halkı olacaklara hazırlayan bir film mi olduğu sorusunu gündeme getirdi.

ABD Yüksek Mahkemesi’nin, Teksas’ta Meksika sınırına göçmen geçişini engellemek amacıyla konulan dikenli tellerin kaldırılabileceğine karar vermesi üzerine gerginlik artmaya devam ederken, gözler yakın zamanda gösterime girecek olan Civil War / İç Savaş filmine çevrildi. Yakın bir gelecekte geçen İç Savaş filminin geleceğin bir fragmanı olduğu konuşuluyor.

İç Savaş

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 19 eyaletin birlikten ayrılmasıyla başlayan Civil War  filminde, ABD çöküşün eşiğine geliyor.  Özellikle Teksas ve Kaliforniya’nın bağımsızlığını ilan etmesinin dikkat çektiği senaryoda, iç savaşı sırasında bir grup gazetecinin hayatlarının en büyük hikayesini anlatmak için girdikleri büyük mücadeleyi izleyeceğiz.

Günümüzde yaşanan olaylar sebebi ile öngörüsel bir programlama yani halkı olacaklara hazırlayan bir film olduğu konusunda şimdiden tartışma yaratan Civil War’ın kadrosunda Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Nick Offerman, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny, Karl Glusman, Sonoya Mizuno, Jonica T. Gibbs ve Jess Matney gibi isimler yer alıyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Civil War”, 26 Nisan’da vizyonda olacak

iPhone’un Yeni Güncellemesi Çıktı