HyperGear Flex Xtreme kablosuz kulaklık inceleme

HyperGear Flex Xtreme kablosuz kulaklık inceleme

#İŞBİRLİĞİ

Bu yazımızda da size uygun fiyata satılan HyperGear Flex Xtreme kablosuz kulaklıktan söz edeceğiz. İşte kulaklık hakkında detaylar.

İster oturuyorken, ister hareket halindeyken. Pek çoğumuz kulaklık tercih ediyoruz ve artık “kablo” faktörüyle karşılaşmadan, daha özgür kullanım deneyimlerini istiyoruz. Tabii kablosuz kulaklık çeşitleri ve kullanım oranı da her geçen gün biraz daha artıyor. Bu yazımızda da size uygun fiyata satılan HyperGear Flex Xtreme kablosuz kulaklıktan söz edeceğiz.

HyperGear Flex Xtreme kablosuz kulaklık inceleme

Ürünün kutusunu açtığımızda, kulaklığın yanında bir adet microUSB kablosunun geldiğini görüyoruz. Böylece ürünü şarj edebiliyoruz. Kutuda farklı boyutlarda “yedek” statüsünde yer alan başlıklar da var. Böylece kulağınıza en uygun boyutları seçerek rahat bir kullanım mümkün oluyor.

HyperGear Flex Xtreme, esnek yapıda bir tasarıma sahip. Gerdanınıza yerleştirdikten sonra kablolar kulaklarınıza rahatlıkla yetişiyor. Bu arada, gerdana yerleştirilen ve “halka” olarak da nitelendirebileceğimiz bölümü istediğiniz gibi esnetebiliyorsunuz, “Kırılır mı ya da zarar görür mü?” diye endişe etmiyorsunuz. Bu sayede ürünü kullanmadığınız anlarda, fazla yer kaplamadan çantanıza ya da cebinize bile koyabilirsiniz.

HyperGear Flex Xtreme’in üzerinde yer verilen fiziksel tuşlar, oldukça büyük tasarlanmış. Böylece bir süre sonra bakmadan da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ses açma kapama, şarkılar arasında geçiş yapma, gelen aramaları cevaplama ya da Siri sanal asistana bağlanma gibi seçenekleriniz bulunuyor.

HyperGear Flex Xtreme kablosuz kulaklık inceleme

Peki ya ses ve mikrofon kalitesi nasıl?

Ürünün kulaklarda rahat bir tutuş hissi var. Başta da dediğimiz gibi, ister sabit halde kullanın, ister yürüyüş yaparken, isterseniz de spor yaparken. Rahat tutuş hissinin yanına “sağlam tutuş hissi”ni de ekleyebiliriz. Ses kalitesine baktığımızda, hem tizlerin hem de bass’ların iyi, temiz bir şekilde verildiğini söyleyebiliriz. Tabii beklentileriniz çok yüksek olmamalı.

Kulaklığımızın üzerinde yer alan mikrofon yardımıyla telefon görüşmelerini de cevaplama şansımız var. Pek çok Bluetooth kulaklıkta olduğu gibi bu kulaklıkta da zaman zaman ses senkron sorunları yaşanabiliyor, ses dijitalleşebiliyor ya da ara ara kopukluklar yaşanabiliyor.

Bluetooth 4.2 bağlantı teknolojisiyle akıllı telefon ya da tabletlerinize bağlayabileceğiniz kulaklık, bir şeyler dinlerken ya da izlerken sizi memnun edecektir. Öte yandan, tek şarj ile yaklaşık 7 saatlik dinleme keyfi sunuyor olması da güzel bir detay.

Son sözlere gelirken, HyperGear Flex Xtreme’i ülkemizde 60-80TL fiyat aralığında bulabileceğinizi belirtelim.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Oppo Reno2 Z, güçlü özellikleriyle rakiplerinden ayrılıyor!