Huawei P20 serisinin basın görselleri sızdırıldı

p20

27 Mart’ta Paris’te düzenlenecek olan özel bir etkinlikte tanıtılacak olan Huawei P20 serisinin basın görselleri sızdırıldı. Dünyanın ilk 3 kameralı telefonunun da tanıtılacağı etkinlik, şu aralar teknoloji gündeminin odak noktası haline gelmiş durumda.

Huawei P20 serisi benzer hatlara sahip

Şimdiye kadar Huawei’den etkinlik hakkında net bir bilgi gelmemiş olsa bile, çeşitli sızıntılar ve ortaya çıkan raporlar dahilinde bazı şeyler söylemek mümkün. Örneğin Çinli üreticinin Paris’teki etkinlikte 3 adet P20 cihazı tanıtacağını biliyoruz. Bunlar P20, P20 Lite ve P20 Pro olacak. Hatta cihazların teknik özellikleri ve tasarımıyla ilgili de önemli ip uçlarına sahibiz.

3 modelin de genel anlamda benzer hatlara sahip olduğunu söylemek mümkün. Keza bu durum sızdırılan basın görselleriyle de gözler önüne serilmiş durumda. Tabi ki bu görseller gerçeği yansıtıyorsa.

Çünkü görsellerdeki Pro modelde bulunan 3’lü kamera kurulumu dikey olarak konumlandırılmış durumda. Oysa geçtiğimiz gün Huawei’nin resmi Twitter hesabından yayınlanan tanıtım videosunda, 3’lü kamera modülünün dikey değil, yatay olarak konumlandırıldığı görülüyordu.

Sonuç olarak Huawei’nin P20 serisi dahilinde 3 cihaz tanıtacağını biliyoruz. Bu 3 cihazdan Lite olan orta segmente hitap ederken, P20 üst segmente, P20 Pro ise amiral gemisi sınıfında olacak. Aslında P20’yi de amiral gemisi modellerle bir tutmak mümkün.

Bilindiği üzere Huawei ile aynı tarihte Xiaomi’de yeni amiral gemisi modeli Mi Mix 2s’i de tanıtacak. Bakalım 27 Mart gecesi hit olan model hangisi olacak?

huawei p20 lite 1
Huawei P20 Lite
huawei p20 pro 1
Huawei P20 Pro
huawei p20 2
Huawei P20