Huawei P20 Pro için beklenen güncelleme geldi!

Telefonunuzu efektif kullanın

Huawei 3 kameralı telefonu Huawei P20 Pro için yeni bir güncelleme yayınladı. Huawei P20 Pro bu güncelleme ile kamera konusunda artık daha yetenekli oluyor. İşte güncellemenin detayları.

Huawei, telefon pazarında üç kamera kurulumu başlatan ilk firma olarak tarihe geçmişti. Huawei P20 Pro ile adını tarihe yazdıran Çinli dev, bugün amiral gemisi modeli için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile P20 Pro’nun kamerası artık daha yetenekli oluyor.

Huawei P20 Pro kamera konusunda daha yetenekli!

P20 Pro‘ya gelen güncelleme ile kamera uygulamasının arayüzünde değişiklikler yapıldı. Bu değişiklikler arasında; zoom yani yakınlaştırma düğmesi ekranın alt kısmına taşındı. Ayrıca Zoom düğmesi daire yerine kare şeklinde görünüyor.

Güncelleme ile telefonun kamera performansında da iyileştirmeler yapıldı. P20 Pro’nun kamerası artık kumlama (noise) konusunda artık daha başarılı bir performans sergiliyor. OTA üzerinden sunulan yeni yazılım ile Google’ın her ay düzenli olarak sunduğu Android güvenlik güncellemeleri de geliyor.

Huawei GPU Turbo modu eski telefonlara geliyor

Huawei P20 Pro

Haziran ayı Android güvenlik güncellemesi sayesinde; P20 Pro‘nun güvenlik konusundaki tüm açıkları kapatılıyor. Kademeli olarak sunulan bu güncellemenin çok yakında Türkiye’ye de sunulması bekleniyor. Güncellemeleri Ayarlar menüsünden denetleyebilirsiniz.

Güncelleme konusunda başarılı bir performans izleyen Huawei’nin, 2019’un başlarında amiral gemisi modellerine Android P güncellemesini sunması bekleniyor.