Huawei’den Bomba Mate 10 Paylaşımı

006QbQamly1fjybf7k36dj32bc17d4qp

Tanıtımına birkaç hafta kala Huawei’nin phablet amiral gemisi Mate 10’dan haberler gelmeye devam ediyor. Yayınlanan reklam oldukça iddialı.

Phablet pazarına olan ilgi ve rekabetin patlama yapmasıyla Huawei de buna dahil olmak için hazırlanıyor. 16 Ekim’de tanıtılacak olan Mate 10 ile ilgili yayınlanan yeni teaser oldukça iddialı sloganlara sahip. Şirkete göre model, bir akıllı telefon değil, dahi bir makine.

Çinli şirketin bu iddiasını yeni AI becerilerine bağlayabiliriz. AI konusunda uzmanlaşacak olan cihaz, belli ki Huawei’nin tanıtımlarında ön plana çıkacak bir konu olacak. Nitekim cihazın akıllı telefon olmadığı, deha bir cihaz olduğu belirtiliyor.

Tanıtımı için 16 Ekim’i bekleyen şirket yetkilileri, elbette bir yandan da telefonun gündemden düşmesini istemiyor. Tepe modelin beklenen özellikleri arasında Kirin 970 işlemci, 5.9 inç Quad HD+ ekran, 6 GB RAM ve Android 8.0 Oreo yer alıyor. Bu bağlamda telefonun ilk Oreo’yla paketten çıkan telefon olacağı konuşuluyor. Tüm bu iddiaların aslını önümüzdeki günlerde göreceğiz.