Huawei’den bir ilk “akıllı çantalar” yolda!

Huawei modelleri çok büyük değer kaybına uğradı

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı bileklik derken şimdi de çantalar akıllanıyor. İşte Huawei tarafından üretilen yeni nesil akıllı çantalar.

Huawei’den bir ilk “akıllı çantalar” yolda! Teknolojinin artık hayatımızın kaçınılmaz bir gerçeği olduğunu kabul etmek lazım. Günlük hayatımızın hemen her noktasına sirayet eden yeni nesil teknolojiler, eski alışkanlıklarımızı unutmamıza ya da terk etmemize neden oluyor.

Örneğin yakın zamana kadar saat kavramını kol saatlerimiz ile takip ederdik. Bununla birlikte cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle birlikte, kol saatlerine büyük ölçüde ilgi azaldı. Ancak daha sonra kol saatleri “akıllı saatler” halini alınca bu defa da eski tip kol saati alışkanlığı yerini dijital kol saatlerine bıraktı.

Huawei, HarmonyOS'un yeni bir sürümünü yayınlayacak

Huawei’den bir ilk “akıllı çantalar” yolda!

İşte anlaşılan bir kere hızını alan teknoloji, artık bütün alışkanlıklarımızı değiştirmeden durmayacak. Huawei’den gelen son haberler de bu tezimizi güçlendiriyor. Çinli teknoloji devi tarafından üretimine başlanan ve “Huawei 9um Smart Positioning Children’s Schoolbag” adı verilen çanta ilk akıllı okul çantası olma özelliği taşıyor.

1,57 inç’lik bir LCD ekrana sahip olan çanta suya ve toza dayanıklılığı sayesinde her koşulda kullanım imkanı sağlıyor. HarmonyOS Connect ile desteklenen çantanın mobil uygulama desteği sayesinde çocuğun bulunduğu konum hassas GPS yongası sayesinde anlık olarak görülebiliyor. Dahası belirlenen alanın dışına çıkıldığı zaman uyarı alma imkanı da mevcut.

Şu an için test aşamasında olan bu akıllı çanta modellerinin satış fiyatı ise 110 dolar olarak belirlenmiş. Test aşamasının ne zaman biteceği ve çantanın ne zaman satışa sunulacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Yemek yeme yarışmasında hastanelik oldu