Yemek yeme yarışmasında hastanelik oldu

Yemek yeme yarışmasında hastanelik oldu

24 yaşındaki Kaliforniyalı Danielle Shapiro, geçen ay Mountain View, California’daki Sushi 85 restoranında yiyebildiğiniz kadar yiyebileceğiniz bir ödüllü yemek yeme yarışmasına katıldı. 50 dolarlık bir suşi büfesinden parasının karşılığını almak için kendini zorlayan kadın hastanelik oldu.

32 rulo suşi de dahil olmak üzere pişmemiş ürünler tüketen kadın hastaneye kaldırıldı. Yiyebildiğin kadar ye kampanyası sunan restoran kadın için bir yemek yeme yarışına dönüştü. Yemeğin ardından Shapiro şiddetli mide ağrıları ile acil servise kaldırıldı. Hastanede, genellikle asit reflü olarak bilinen gastroözofageal reflü hastalığı teşhisi kondu. Shapiro, 23 Aralık‘ta bir oturuşta tükettiği yiyecekleri ve ardından kollarında hastaneye kaldırıldığı görüntülerini TikTok üzerinden paylaştı.

Yemek yeme yarışmasında hastanelik oldu

Suşi severlere yaptığı uyarı, o zamandan beri 11.3 milyondan fazla görüntülenme ile viral oldu. “Tüm yiyebileceğin suşi yanlış gitti…” yazdı. Viral olan kadın 22 Aralık’ta paylaşılan bir videoda yaşadıklarını daha detaylı anlattı. “Ben büyük bir suşi hayranıyım. Şanslıysam ayda birkaç kez yemeyi seviyorum” diyen Shapiro, arkadaşıyla birlikte Japon yemekleri yemek için bir gezi planladığını da sözlerine ekledi. “İkimiz de ‘yiyebildiğin kadar suşi deneyimi’ni dört gözle bekliyorduk.” “Akşam yemeğimiz yaklaşık iki saat sürdü çünkü o kadar doluyduk ki ara vermek zorunda kaldık” diye ekledi. Miso çorbası ve jalapeno popper’ı ile yemeğe başladık. Daha sonra sekiz yeşil ejderha rulosu, sekiz kar rulosu, sekiz California rulosu, sekiz wakame rulosu ve bir edamame yiyince fenalaştım.”

Zeka seviyeniz normalden düşük olabilir: Bilim insanları nedenini açıkladı