Dying Light 2’yi bekleyenler, bu habere çok sevinecek

dying light 2

Oyun dünyasının merakla beklenen isimlerinden biri olan Dying Light 2’den takipçilerini çok sevindirecek bir haber geldi.

Dying Light 2’yi bekleyenler, bu habere çok sevinecek. Serinin ilk oyunu olan Dying Light’ın piyasaya sürülmesinin ardından nasıl büyük bir başarı elde ettiği hala oyun camiasının konuşulan konularından biridir. Beklenenin çok üzerinde bir satış hasılatına ulaşan bu yapım, daha da önemlisi oyun dünyasındaki birçok algıyı da yerle bir etmişti. İşte böylesine başarılı bir oyunun ardından kolları derhal sıvayan yapımcılar, ikinci oyun üzerine yoğunlaşmış ancak yaşanan aksilikler nedeniyle serinin ikinci oyununun çıkışı yıllarca ertelenmek zorunda kalmıştı. İşte artık Dying Light 2: Stay Human’ın çıkmasına kısa bir süre kaldı.

Techland tarafından geliştirilen ve Techland Publishing tarafından da yayıncılığı üstlenilen oyunla ilgili bugün gelen yeni bir haber, oyunseverleri adeta mest edecek. Öyleki Techland’dan yapılan açıklamalar göre, oyunun piyasaya sürülmesini takip eden 5 yıl boyunca, bu oyun geliştiricileri tarafından desteklenmeye devam edecek.

Dying Light 2 Screen 5

Dying Light 2’yi bekleyenler, bu habere çok sevinecek

Aslında bir oyuna 5 yıl boyunca yeni içerikler sağlamak, ekstra bölümler ilave etmek, güncellemeler ile oyunun canlı kalmasını sağlamak sektörde pek görülen bir durum değil. Bununla birlikte serinin birinci oyununun bile halen içerik desteği aldığını düşünecek olursak, Techland’ın bu açıklamasına inanmamak için ortada bir neden kalmıyor.

Son olarak oyunun çıkış tarihini bir kez daha hatırlatacak olursak;  birçok oyunun aksine Türkçe altyazı desteği ile piyasaya sürülecek olan Dying Light 2: Stay Human 4 Şubat 2022 tarihinden itibaren PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox Series One platformlarına çıkış yapacak.

Realme Buds Air 3 tüm yönleriyle ifşa oldu