Huawei yeni ürünleri yakında tanıtılacak

Huawei yeni ürünleri tanitim

Birçok kişi tarafından merakla beklenen Huawei yeni ürünleri yakında kullanıcılarla buluşacak. Şirket bunun için büyük konferansları bekliyor. İşte Huawei ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Zamanımızın yükselişte olan teknoloji markalarından Huawei, geçtiğimiz ocak ayının başlarında gerçekleştirilen CES 2020’de herhangi bir ürün tanıtmadı. Gelen bilgilere göre Çinli firma, önümüzdeki günlerde Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2020) bir lansman ayarlayacak.

Huawei yeni ürünleri heyecan yaratacak

Bugüne kadar resmi olmayan kaynaklar, Çinli firma tarafından kabul edildi. Açıklamalar dikkate alındığında Huawei, MWC 2020’deki basın lansmanını 23 Şubat’ta İspanya’nın Barselona kentinde, Türkiye saati ile 16.00’da yapacak.

Huawei yeni ürünleri

Şirket, bu lansmanda ne tanıtacağını henüz tam olarak söylemese bile, bazı sürprizlere sahip olduğunu ifade etmek mümkün. Şirket tarafından yayınlanan MWC 2020 tanıtım görseli, şirketin yeni nesil katlanabilir akıllı telefonunun global lansmanını gösteriyor. Paylaşılan görsellerde giyilebilir cihazlar, dizüstü bilgisayarlar ve IoT cihazları da dâhil olmak üzere ilginç ürünler bulunuyordu.

Şirketin katlanabilir telefonlarda tam olarak nasıl bir strateji izleyeceğini ise bilmiyoruz. Ayrıca Kirin 980 yonga setini kullanacak olan telefon, katlanabilir olmasından dolayı tek bir kamera kurulumuyla gelebilir. Bu nedenle Huawei katlanabilir telefonlarla ilgili yapılacak yorumların tamamı yanlış olacaktır. Peki sizce Huawei bu lansmanda hangi ürünlerini tanıtabilir? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

ABD Huawei suçlamalarını dünyaya anlatmaya başladı