Huawei P8 MWC’de Duyrulacak Mı?

Huawei P8 MWC’de Duyrulacak Mı?

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin 2015 model yeni amiral gemisi telefonu P8 olacak. P8 şirket adına bir ilk olacak; çünkü firma ilk defa P8 ile kod adı kullanmayı bırakacak.

MWC 2015 etkinliğine az bir süre kaldı. Ve bu etkinlikle yeni model amiral gemisini yakından görme imkânına kavuşacağız. MWC etkinliğinin 1 Mart tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Pocket-Lint sitesi konuyla ilgili yeni bilgiler paylaşmış. Buna göre Huawei; yeni model amiral gemisini MWC etkinliğinde tanıtmayacakmış. Firma ayın 15’inde, düzenleyeceği bir etkinlikle P8’i tanıtacakmış.

Huawei P8 MWC’de Duyrulacak Mı?
Huawei P8 MWC’de Duyrulacak Mı?

Firmanın böyle bir karar almasındaki sebeplerin başlıcaları olarak şunlar gösterilmiş: Samsung’un Galaxy S6’yı, LG’nin de G4’ü tanıtacak olması.

Zira bu iki Güney Koreli teknoloji devinin tanıtacağı ürünler etkinlikte en çok konuşulan ürünler olacak. P8 tasarım olarak metal bir kasadan oluşacak. Metal kasa porselen bir dokuya sahip.

Bu da telefonu rahat bir şekilde tutmamızı sağlayacak. Telefonun tarihi ile ilgili yeni bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşacağız.

HTC Firefox İşletim Sistemine Geçebilir