Huawei GSMA’den Prestijli Ödüllerle Döndü

huawei

Barcelona’da 2-5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en prestijli teknoloji organizasyonlarından biri olan GSMA Dünya Mobil Kongre’sinde Huawei ürünleri, teknoloji severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

MWC 2015’de beş yeni ürününü sergileyen Huawei, yeni nesil phablet’i MediaPad X2, Talkband B2, Talkband N1, CarFi araç içi modem ve AndroidWear işletim sistemli akıllı saati Huawei Watch’ı tanıttı. Huawei’nin yenilikçi ürünleri, teknoloji severlerden tam not alırken, sektörün birçok önemli kuruluşu tarafından da ödüle layık görüldü.

bb_hwodul_01

Bağımsız teknoloji haberlerinin en güvenilir kaynaklarından biri olan İngiliz web sitesi Expert Review ile teknoloji ürünlerini ve yenilikleri yakından takip eden, San Francisco bazlı teknoloji web sitesi Ubergizmo, Huawei TalkBand B2 ürününü “Dünya Mobil Kongresi’nin En İyi Ürünüolarak gösterdiler.

 bb_hwodul_03

Huawei MediaPad X2 ise 20 yıldan bu yana İngiltere’nin teknoloji tutkunlarına en güvenilir haberleri ulaştıran PC Pro tarafından “Fuarın En İyi Ürünü olarak seçildi.

 bb_hwodul_07

Huawei Watch ise mobil teknoloji ürünleri hakkında derinlemesine ürün incelemeleri ile tanınan İngiliz web sitesi Know Your Mobile, PC Pro ve Amerika’nın en popüler Android haber mecrası olarak görülen aylık 4,5 milyondan fazla ziyaretçiye ulaşan Android Central tarafından Yılın Ürünüseçildi.

Vodafone’dan Kadınlar İçin KIRMIZI IŞIK Uygulaması