Huawei Y9a özellikleri netleşmeye başladı

Ekran Resmi 2020 08 25 22.24.26

Huawei’nin orta segmentteki yeni modeli Y9a posterde ortaya çıktı. İşte Huawei Y9a özellikleri ve konu ile ilgili diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden olan Huawei model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üreticinin bu kapsamdaki son cihazı ise Y9a oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Enjoy 20 Plus modelinin basın görselleri sızdırılmıştı. Yeni ortaya çıkan Y9a’nın da Enjoy 20 Plus ile aynı tasarım hatlarına sahip olduğu ortaya çıktı. İki telefon tıpatıp benzer olsalar da farklı teknik özelliklere sahipler.

İşte yeni orga segmen model; Huawei Y9a

Huawei’nin orta segmentteki yeni modeli Y9a’nın ilk görseli geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Telefon için hazırlanın bir posterden alınan görüntü Y9a özellikleri ile ilgili ilk detayları da gün yüzüne çıkarıyor.

Sızdırılan bilgilere göre Y9a 64MP çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip olacak. Bu ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açı kamerası, 2MP’lik makro ve 2MP’lik derinlik kamerası eşlik edecek.

huawei y9a

8GB RAM ile gelecek olan telefonda 128GB’lık dahili depolama alanı bulunacak. Huawei’nin 40W SuperCharge teknolojisini de destekleyecek olan Y9a 2 farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacak.

Dip not olarak belirtelim. Huawei Y9a modelinde de Google servisleri yer almayacak. Yani kullanıcılar uygulamalar için Huawei’nin mobil app galerisi olan AppGallery’i kullanacaklar.

Çinli üreticinin yeni modelini hangi ülkelerde ve ne zaman satışa sunacağı ise henüz netleşmiş değil.

Apple sanal gerçeklik şirketi satın aldı