Huawei Nova 2 TENAA’da göründü!

huawei nova

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Huwaei’nin yeni modeli ortaya çıktı. İşte Huawei Nova 2 hakkındaki detaylar.

Çin’in bir numaralı akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Huawei, pazardaki model yelpazesini arttırmaya devam ediyor. 2020 yılında akıllı telefon pazarının zirvesine yerleşmeyi hedefleyen Çinli üretici, bu kapsamda çalışmalarına hız vermiş durumda.

Şu aralar Samsung’la birlikte en fazla model seçeneğine sahip isim olan Huawei, her segmentteki, her bütçedeki müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Zira Çinli akıllı telefon üreticisi giriş segmentinden, üst segmentte her bütçeye hitap eden onlarca model satışa sunmuş durumda. Fakat Huawei bu kadarıyla da yetinecekmiş gibi görünmüyor. Zira geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıkan Huawei Nova 2 bu durumun en net örneği.

Huawei Nova 2016’nın son çeyreğinde satışa sunulmuştu. Orta segmente hitap eden bu cihaz uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Henüz Nova’nın satışa sunulmasının üzerinden 1 sene bile geçmemişken, Huawei’nin Nova 2’yi satışa hazır hale getirdiği ortaya çıktı.

TENAA, Huawei Nova 2 için satışa hazır onayını verdi. Şimdilik yalnızca Çin’de satışa sunulması beklenen Nova 2 için sızdırılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

huawei nova 2

Huawei Nova 2’nin tasarımsal anlamda selefine hiç benzemediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Çinli üretici yeni modelin Nexus 6P’den ilham almış gibi görünüyor. Ayrıca iPhone 7’yi anımsatan anten çizgileri de gözden kaçmıyor.

Huawei Nova 2 özellikleri şimdilik kesinleşmiş değil. Fakat kısa süre sonra cihazın tüm hatlarıyla ortaya çıkması bekleniyor.