Huawei nova 5T özellikleri netleşti

nova 5t

Huawei’nin orta segmentteki yeni modeli nova 5T tüm özellikleriyle birlikte su yüzüne çıktı. İşte Huawei nova 5T özellikleri ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

ABD ile yaşadığı gerilimli günlerin ardından toparlanmaya çalışan Huawei, model yelpazesini genişleterek, müşteri kitlesini elinde tutmaya çabalıyor. Çinli üretici özellikle orta segmente getirdiği yeni modelleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeye uğraşıyor. Bu kapsamda geliştirilen son model ise nova 5T.

Bir süredir söylenti halinde olan Huawei nova 5T, geçtiğimiz gün tüm özellikleriyle ortaya çıktı. Sızdırılan rapora göre nova 5T teknik özellikler bakımından Honor 20 ile aynı kalibrede yer alıyor. 2 cihaz arasındaki en önemli fark ise ekran boyutunda.

Honor 20’de 6.26 inçlik bir ekran bulunurken, nova 5T ise 5.5 inçlik ekranla gelecek. Ayrıca Honor 20’de tercihlenen 6GB RAM ve 128GB’lık dahili depolama alanı da yeni nova modelinde arttırılmış.

Huawei nova 5T, 8GB RAM ve min. 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olacak. Dileyen kullanıcılar 256GB’lık dahili depolama alanına sahip modeli de tercih edebilecekler.

Huawei’nin orta segmentteki yeni modelini 13 Ağustos’ta görücüye çıkarması bekleniyordu. Fakat üzerinden 3 gün geçmiş olmasına karşın hala nova 5T modeli resmiyet kazanmış değil.

Apple iPhone yüzünden yine mahkemelik oldu