Huawei Enjoy 10e tanıtım tarihi belli oldu!

Huawei Enjoy 10e

Huawei Enjoy 10e, Çinli firmanın yakın zamanda tanıtacağı yeni ortaya seviye akıllı telefon. Bakalım cihaz rakipleri kadar güçlü mü?

Samsung, Xiaomi, Oppo, OnePlus, LG ve ismini sayamadığımız çok sayıda akıllı telefon üreticisi telefonlarını tasarlarken 3 kullanıcı tipini göz önünde bulundurarak tasarlıyor. Bu nedenle piyasaya sürülen telefonlar da farklı seviye telefonlar olup ihtiyaca göre kullanıcı ile buluşuyor. Amiral gemisi telefonlarda yaşanan bu rekabetin belki de daha serti orta seviye telefonlarda yaşanıyor. Samsung bu seviyede A serisi ile gövde gösterisi yaparken Xiaomi, Mi 8 Lite, Huawei’de P20 Lite, P30 Lite gibi telefonlarla rekabete katılıyor.

Ancak Huawei, 2020’de yeni orta seviye akıllı telefonu Huawei Enjoy 10e’yi tanıtmaya hazırlanıyor. Çinin sosyal medya platformu Weibo’da ortaya çıkan bilgiye göre Huawei Enjoy 10e, 1 Mart Pazar günü tanıtılacak. Fiyatının uygun olması nedeniyle orta seviyede tercih edilebilir bir cihaz olacak olan 10e’nin ilk etapta sızan fiyatı 150 dolar. Ülkemizde cihazın vergi hariç fiyatı 950 TL.

Huawei Enjoy 10e Sızan İlk Özellikleri

Huawei Enjoy 10e teknik özellikleri yarın belli olacak ancak Weibo’da sızan bilgilere göre cihaz 5.000 mAh gibi büyük bir bataryaya sahip olacak. Ayrıca, TENAA ve Geekbench’te görülen telefon muhtemelen MediaTek Helio P35 işlemciden güç alacak. Bakalım Huawei Enjoy 10e aşağıdaki telefonlara rakip olabilecek mi

Aşağıda 2020 yılında alınabilecek orta seviye akıllı telefonları sıraladık. Eğer çok para vermeden ortalama bir telefona sahip olmak istiyorsanız 2000 – 3000 TL arası bir para vererek aşağıdaki telefonları alabilirsiniz. Bakalım Huawei Enjoy 10e aşağıdaki telefonlara rakip olabilecek mi?

Samsun Galaxy A70, Güney Koreli firmanın en gözde orta seviye telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Ülkemizde de oldukça popüler olan bu telefonun fiyatı 2700 TL civarı.

Samsun Galaxy A70