Huawei Watch Fiyatı Belli Oldu!

Huawei Watch Fiyati Belli Oldu

Huawei’nin Apple Watch’a rakip olarak çıkardığı Huawei Watch’ın fiyatı açıklandı.

Akıllı telefon ve giyilebilir teknolojiler pazarına hızlı bir adımla giren Huawei, akıllı saat modeli Watch ile Android Wear işletim sistemi arasında sağlam bir köprü kurmayı amaçlıyor.

Huawei Watch Fiyati Belli Oldu!

Fiyatları açıklanan Apple Watch’ın ardından sıra Huawei Watch’a geldi. Akıllı telefon ve giyilebilir teknolojiler pazarına hızlı bir giriş yapan teknoloji şirketi, akıllı saat modeli Watch ile Android Wear iletim sistemi arasında sağlam bir köprü oluşturmayı amaçlıyor. Klasik saat tasarımındaki yeni nesil akıllı saat ailesine katılan Çinli üretici, donanım özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Cihaz 400 x 400 çözünürlükte ve 286ppi piksel yoğunluğuyla ve 10.000:1 kantrast oranıyla kullanıcıların huzuruna çıkıyor. AMOLED ekran teknolojisini kullanan Huawei Watch, gücünü Snapdragon 400 işlemcisinden alırken, 512 MB RAM barındırıyor. Bluetooth 4.1 ile veri alışverişi konusunda da kullanıcıya özgürlük sunan cihaz 6 farklı sensör ile donatılmış durumda. Cihazın siyah, altın ve gümüş renk seçenekleri bulunuyor.

Donanım özellikleri ile giriş seviye bir akıllı telefonu anımsatan giyilebilir cihazın fiyatları dün Antonio Monaco tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı. Almanya merkezli e-ticaret sitesinde fiyatlandırılan cihazın renkli sürümleri 399 Euro iken siyah ve gümüş renkli sürümleri 349 Euro’dan satışa sunulacak. Şimdi gözler Huawei’den gelecek fiyat açıklamasına çevrilmiş durumda.

Yahoo’da Tek Kullanımlık Şifre!