Huawei Watch GT 3 Pro Avrupa pazarındaki fiyatı belli oldu

h6

Geçen hafta Huawei, Huawei Mate Xs 2 lansman etkinliğinde Watch GT 3 Pro’yu piyasaya sürdü. Lansman etkinliğinde şirket, Avrupa pazarındaki fiyatı belli oldu.

Son gelen bilgiler ile beraber, Huawei Watch GT 3 Pro’nun Avrupa fiyatı ortaya çıktı ve akıllı saatin 369 €’luk bir başlangıç ​​fiyatına sahip olacağını belirtiyor. Bu fiyat plastik bilezikli 46mm model için olduğunu söyleyelim. Plastik bileklik modeliyle aynı özelliklere sahip metal bileklik modeli 499€’ya mal olacak.

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro teknik özellikleri ve özellikleri

Huawei Watch GT 3 Pro, safir camlı ve seramik gövdeli 1.43 inç yüksek çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip. Akıllı saat HarmonyOS üzerinde çalışır ve Bluetooth aramaları ve birden fazla uygulama için destek gibi özellikler sunuyor. Ayrıca dahili bir e-cüzdan ve NFC desteği ile birlikte gelecek.

Akıllı saat, kullanıcının kalbinin ritmini ve elektriksel aktivitesini kontrol etmek için EKG işlevine sahip. Bunun dışında akıllı saat ayrıca kalp atış hızı izleme, kan oksijen izleme, vücut ısısı algılama, uyku izleme, stres izleme ve daha fazlasını yapabilir.

Huawei Watch GT 3 Pro

GT 3 Pro, 100’den fazla spor modu ve 5ATM su geçirmezlik derecesine sahiptir. Pilinin normal kullanımda 14 gün, yoğun kullanımda 8 güne kadar dayandığı iddia ediliyor. Akıllı saatin tam bir gün dayanabilmesi için 10 dakikalık şarjın yeterli olduğu iddia ediliyor.

Akıllı saat aynı zamanda 43 mm’lik daha küçük bir modelle geliyor, ancak küresel fiyatlandırması ve bulunabilirliği hala tamamlanmamış durumda.

Google Pixel Buds Pro, uzamsal ses desteği ile geliyor