Huawei Watch 3 Pro fiyatı netlik kazandı

HUAWEI WATCH GT 3

Akıllı saat sektörünün önemli isimlerinden biri olan Huawei, yeni modeliyle geleneksel saatlerden vazgeçmek istemeyen ancak modern teknolojileri de merak eden kullanıcıları hedefliyor.

Huawei Watch 3 Pro fiyatı netlik kazandı. Huawei, var olduğu her kategoride büyük baskı altında. Google ambargosu yüzünden hemen her sektörde büyük pazar payı kayıpları yaşayan Çinli şirket, yine de bir şekilde tutunmaya devam ediyor. Huawei tarafından tanıtılan yeni akıllı telefon modeli ise, şirketin önünde sonunda yeniden yükselişe geçebileceğinin ilk sinyallerini vermesi açısından oldukça önemli.

HUAWEI WATCH GT Runner

Huaawei Watch 3 Pro modeli, 1,43 inçlik oval bir kasayla geliyor. Gücünü AMOLED ekrandan alan bu kasa aynı zamanda titanyum ile sağlamlaştırılmış. Bunun yanında kordon seçenekleri olarak deri veya titanyum alternatiflerini sunan Huawei’nin amacı, daha klasik veya daha modern bir görünüm talep eden kullanıcılarının tamamına hitap edebilmek.

HUAWEI WATCH GT Runner

Huawei Watch 3 Pro fiyatı netlik kazandı

Tasarım olarak birinci sınıf bir işçilik ortaya çıkaran Çinli şirket, malzeme kalitesinden de ödün vermemiş gibi görünüyor. Özellikler konusunda da genel standartları yakalayan saatte, kalp atış hızı, vücut ısısı gibi pek çok sensör, uyku ve adım takibi olmak üzere de pek çok takip mekanizması mevcut. Bununla birlikte son zamanların en popüler sensörlerinden olan kandaki oksijen seviyesini ölçme sensörünün bu cihazda bulunmaması, Huawei Watch 3 Pro’yu rakiplerinin bir adım gerisinde bırakabilir.

WATCH GT

Bununla birlikte Huawei bu açığı EKG özelliğiyle kapatmayı umuyor. HarmonyOS 3.0 işletim sistemiyle kutudan çıkacak olan saatin Çin’deki satış fiyatı ise 430 dolar olarak açıklandı.

Tomb Raider filmleri yeni sahibini arıyor