Huawei’nin sahibinin kızı Meng Wanzhou Apple fanı çıktı!

Meng Wanzhou

Huawei’nin sahibinin kızı ve şirketin CFO’su Meng Wanzhou’nun Apple ürünlerini kullandığı ortaya çıktı. Peki, Meng Wanzhou, Apple’ın hangi ürünlerini kullanıyor? İşte trajikomik olayın detayları.

Huawei’nin sahibinin kızı olan ve şirketin CFO koltuğunda oturan Meng Wanzhou, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru göz altına alınmıştı. 1 Aralık 2018‘de Vancouver Uluslararası Havaalanında göz altına alınan M. Wanzhou’nun, el konulan eşyaları bugün açıklandı. M. Wanzhou‘nun havaalanında el konulan teknolojik cihazları, kendi şirketine pahalıya patlayacak gibi görünüyor.

Meng Wanzhou sıkı bir Apple fanı!

M. Wanzhou‘nun el konulan eşyalarına Apple ürünleri damga vurdu diyebiliriz. Huawei’nin sahibinin kızının; Apple MacBook Air, Apple iPad Pro ve Apple iPhone 7 Plus kullandığı ortaya çıktı.

Bayan Wanzhou, Huawei yani kendi firmasından sadece Huawei Mate 20 Porsche Design modelini kullanması ile büyük tepki alacak gibi görünüyor. Şimdilik bu olayın ortaya çıkmasının ardından Huawei hisselerinde yüzle 3‘lük bir düşüş yaşandığını belirtelim.

Huawei Mate 20 Pro ile güvendesiniz!

Bayan Wanzhou’nun aslında Apple ürünlerini kullanması çok garipsenecek bir olay değil. Firmalar, rakip firmaların ürünlerini sık sık kullanıyor.

Firmalar daha sonra bu kullanımlardan elde edilen deneyimleri kendi modellerine entegre ediyor. Ancak yine de böyle bir durumun yaşanması pek hoş olmamış.

Meng Wanzhou