Şok itiraf! Huawei CEO’sunun eşi iPhone kullanıyor!

Huawei CEO

Huawei CEO’su ailesi için iPhone aldığını açıkladı. Huawei CEO’su eşine iPhone aldığını söylerken, iPhone kullanmakta bir sakınca görmediğini belirtiyor.

Şu sıralar adı pek iyi anılmayan hatta yaşanan gelişmelerden dolayı ikinci el pazarında telefonları satışa çıkarılan Huawei, bugün skandal bir açıklama ile gündeme geldi. Firmanın CEO’su Ren Zhengfei, eşine Apple imzasını taşıyan iPhone aldığını açıkladı.

Kızı da Apple ürünleri kullanıyordu!

South China Morning Post gazetesine göre; Çin devlet televizyonunda konuşan Ren Zhengfei, eşinin iPhone kullanmasında bir sakınca görmediğini belirtti. CEO’nun kızı Meng Wanzhou’nun da geçtiğimiz aylarda göz altına alındığında üzerinden bir çok Apple ürünü çıkmıştı.

Bir yaptırım daha! Huawei microSD kart kullanamayacak!

Ailecek Apple ürünleri kullandığı anlaşılan Huawei ailesinin şimdilik duraklama döneminde olduğunu ve ABD ile anlaşamama durumunda bu zamana kadar ki tüm hamlelerinin boşa çıkacağını söyleyebiliriz.

Umarız Amerika Birleşik Devletleri ile Çin arasındaki “ulusal güvenlik” bir diğer değişle ticari savaş en yakın zamanda tatlıya bağlanır.

Huawei CEO