Huawei Pocket 2’nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

huawei pocket 2 2

Huawei ilginç tasarımıyla dikkat çeken yeni katlanabilir telefonu Huawei Pocket 2’yi görücüye çıkarıyor. Telefonun tanıtım tarihi belli oldu.

Son dönemde akıllı telefon pazarının önemli bir parçası haline gelen katlanabilir akıllı telefonların sayısı hızla artmaya devam ediyor. Bu alanda varlık gösteren şirketlerden biri olan Huawei de çok yakında bu alandaki ürünlerini yenilemeye hazırlanıyor. Şirket bir süredir gündemde olan yeni katlanabilir telefonu Huawei Pocket 2’yi çok yakında resmi olarak tanıtacak. Şirketin resmi Weibo hesabı üzerinden yaptığı paylaşım, Huawei Pocket 2 lansmanının 22 Şubat’ta gerçekleşeceğini ortaya çıkardı.

Öte yandan Huawei tarafından paylaşılan tanıtım afişi, geçtiğimiz günlerde sızdırılan ilk görsellerde görülen tasarımın gerçek olduğunu kanıtladı. Hatırlarsanız sızdırılan bu görseller, telefonun arka yüzünde iki büyük dairenin olacağını göstermişti. Bu dairelerin birinde arka kameralar yer alırken, diğeri telefonun dış ekranına ev sahipliği yapacak.

Huawei Pocket 2

Dikine katlanabilir ekranı ve dış yüzündeki bu ilginç tasarım dışında Huawei Pocket 2 hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak şu ana kadar gelen bilgiler, telefonun Kirin 9000S yonga setini kullanabileceğini gösteriyor. Zaten bildiğiniz gibi Huawei, son dönemde çıkardığı üst segment telefonlarının neredeyse tamamında bu yonga setini kullanıyor. Telefonun teknik özellikleri konusunda kesin gözüyle bakılan bir diğer şey de işletim sisteminin HarmonyOS 4.0 olacağı.

iQOO Z9 Performans Testinde Görüldü