Huawei P9 Lite’ın Yerini Alacak Huawei P SMART Satışa Çıkıyor!

Huawei P Smart

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Huawei P9 Lite 2017’nin yerine geçecek olan Huawei P Smart geçtiğimiz gün yapılan bir etkinlik ile Türkiye’de tanıtıldı. Bakın ürün ne zaman satışa çıkıyor ve fiyatı ne kadar.

Huawei P Smart serisinde akıllı bir telefondan beklenenden fazlasını sunmayı hedefliyor. Fullview ekran tasarımına sahip olan P Smart serisi, görüş açısını en üst düzeye taşıyor. Ekran gövde oranını yüzde 76’ya kadar çıkan P Smart serisi, her zamankinden daha geniş bir görüntü sunuyor. Bu geniş ekranı ikiye bölerek kullanma özelliği ile aynı anda iki farklı program üzerinde çalışmanıza da olanak sağlıyor.

Fotoğraflarınız artık “Bokeh Etkisi” altında

P Smart, arka kamerada bulunan Leica kamera ve Huawei’ nin sağladığı “Bokeh Etkisi” ile en güzel fotoğraflarınızı özel bir filtre ile çekiyor. Böylece sonuçlar her zaman üst düzey kalitede çıkıyor.

Huawei  “Phone Clone“ ile telefonlar arası yolculuk

P Smart, akıllı telefonların sınırlarını zorluyor… Telefon değiştirme her zaman riskli bir durum ama Huawei P Smart “Phone Clone” ile bunu aşıyor. Kullandığınız süre boyunca depoladığınız bilgilerin her telefon değişiminde kaybolmasını göze alamazsınız. İşte, Huawei P Smart serisinde bulunan “Phone Clone”  özelliği telefonunuzdaki rehber dahil tüm bilgileri olduğu gibi IOS-Android, Android-IOS arası direkt WiFi bağlantısı ile yeni telefonunuza aktarmaya yarıyor ve şimdiden rakiplerinin bir adım ötesine geçiyor.

Huawei Share ile belgeleriniz anında yakınlardaki Huawei’ de!

Huawei’ in Share özelliği ile belgeleriniz, videolarınız, fotoğraflarınız ya da daha fazlası anında yakındaki Huawei’de transfer oluyor. Zamandan ve internetten tasarruf etmenin en hızlı yolu olan Share, P Smart’ ın en kullanışlı özelliklerinden sadece bir tanesi!

Huawei’ nin yeni dokunma dili! Kolay kullanım, pratik işlev

Parmak eklemi hareketlerinizi algılayan ekranı ile Huawei akıllı telefonları kullanımı oldukça kolaylaştıran özellikleri de beraberinde getiriyor. Ekrana uygulanan çift tık hareketi ile ekran görüntüsü alınırken, ekrana tek uzun tık hareketi yaptığınızda telefonunuz görüntü ve ses kaydetmeye başlıyor. Bu sayede ekran görüntüsü almak istediğiniz hiçbir anı kaçırmazken ekranı sesli bir şekilde kaydedebilme özelliği ile güzel hatıraları kaydetmenizi sağlıyor.

Mucizevi ve eğlenceli olan bir başka özellik sunan Huawei ile ekrana ‘W’ harfi yazdığınızda ister hava durumuna, isterseniz en çok kullandığınız uygulamaya gidebiliyorsunuz. Ekrana ‘C’ çizdiğinizde ise kameraya gidebilir veya ‘S’ harfi çizdiğinizde de ekran kaydı alabiliyorsunuz..

Huawei P Smart ‘a 1599 TL + KDV ile Türkiye’de sahip olmanız mümkün. Ürün Satışa sunulmuş durumda.

Huawei P Smart Teknik Özellikleri:

Genel Özellikler
İşletim Sistemi Android 8.0 (Oreo)
Bellek (RAM) 3GB
İşlemci Hızı Kirin 659 Octa Core 4×2.36GHz+4×1.7GHz

Boyut & Ağırlık
Boy 150.1 mm
Genişlik 72.05 mm
Kalınlık 7.45 mm
Ağırlık 143 gr

Hafıza
Dahili Hafıza 32GB
Harici Hafıza MicroSD ile 256 GB’ye Kadar Arttırılabilir Hafıza

Ekran & Görüntü
Ekran Boyutu 5.65 inç
Ekran Çözünürlüğü 2160 x 1080 Piksel
Ekran Teknolojisi LCD
Ekran Tipi LCD Dokunmatik

Kamera
Arka Kamera 13 + 2 MP Dual Camera
AutoFocus
Flaş
Ön Kamera 8MP

Video & Multimedya
Video Çözünürlük 2160×1080 Piksel
Video Kayıt 1080 Piksel 30 Kare/Saniye
Görüntülü Konuşma Uygulama ile internet üzerinden
Radyo Uygulama ile internet üzerinden

Bağlantılar
4.5G ile Uyumlu CAT 6
4.5G İndirme (Download) Hızı 300 Mbit/s(DL),
Kablosuz Ağ (Wi-Fi) 802.11 b/g/n
İnternet Paylaşımı
Bluetooth V4.2
3G İndirme (Download) Hızı 42 Mbit/s (DL)

Pil & Güç Yönetimi
Pil Türü Non-removable Li-Po 3000 mAh
Bekleme Süresi 578 saate kadar
Konuşma Süresi 20 saate kadar

Diğer Özellikler
Micro USB Data Bağlantı ve Şarj Bağlantısı

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Huawei P9 Lite 2017'nin yerine geçecek olan Huawei P Smart geçtiğimiz gün yapılan bir etkinlik ile Türkiye'de tanıtıldı. Bakın ürün ne zaman satışa çıkıyor ve fiyatı ne kadar. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Huawei P9 Lite 2017'nin yerine geçecek olan Huawei P Smart geçtiğimiz gün yapılan bir etkinlik ile Türkiye'de tanıtıldı. Bakın ürün ne zaman satışa çıkıyor ve fiyatı ne kadar. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Huawei P9 Lite 2017'nin yerine geçecek olan Huawei P Smart geçtiğimiz gün yapılan bir etkinlik ile Türkiye'de tanıtıldı. Bakın ürün ne zaman satışa çıkıyor ve fiyatı ne kadar. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Huawei P9 Lite 2017'nin yerine geçecek olan Huawei P Smart geçtiğimiz gün yapılan bir etkinlik ile Türkiye'de tanıtıldı. Bakın ürün ne zaman satışa çıkıyor ve fiyatı ne kadar.