Huawei Mate 20 Pro için EMUI 10 güncellemesi çıktı!

Huawei Mate 20 Pro

Merakla beklenen Huawei Mate 20 Pro için EMUI 10 güncellemesi Türkiye’de indirime sunuldu. İşte güncellemenin tüm detayları.

Huawei güncellemeler konusunda elini çabuk tutmaya devam ediyor. Çinli teknoloji devi bir süre önce Mate 20 Pro modeli için EMUI 10 güncellemesini kademe kademe sunmaya başlamıştı. Bugün bu güncelleme OTA üzerinden Türkiye’de de indirime sunuldu.

Huawei Mate 20 Pro için EMUI 10 güncellemesi Türkiye’de!

Güncellemeler ile performans ve stabiliteye odaklanan Huawei, yenilikler sunmaktan da geri kalmıyor. EMUI 10 güncellemesi ile birlikte tasarımda gözle görünü değişiklikler yapılıyor. Huawei’nin geliştirmiş olduğu ve güncelleme ile gelen GPU Turbo özelliği Mate 20 Pro’da yüzde 60’a kadar performans artışı sunuyor.

Phone Clone uygulamasında da güncelleme ile performans artışı yaşanıyor. Karanlık temayı sistemin geneline daha fazla yansıtan Huawei, OLED ekranı sayesinde batarya tasarrufunda kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

Galaxy S11 ekran koruyucusu sızdı!

Güncelleme ile HiCar özelliği de telefona ekleniyor. Apple Car ve Android Car benzeri bir sistem olan HiCar sayesinde, telefonunuzu aracınıza Bluetooth üzerinden bağladığınızda telefonun ekranınından müzikleri ve navigasyonu kontrol edebiliyorsunuz.

Huawei Mate 20 Pro

OTA üzerinden sunulan bu güncellemenin kademe kademe sunulduğunu ve 1-2 gün içerisinde kullanmış olduğunu Mate 20 Pro’ya geleceğini belirtelim. Güncellemeyi yüklemeden önce verilerinizi yedeklemenizi tavsiye ediyoruz. Aksi bir durumda yaşanacak olası bir sorundan dolayı tüm verilerinizi kaybedebilirsiniz.

Hangi iPhone ne kadar radyasyon yayıyor? İşte SAR değerleri!

Umarız Çinli teknoloji devi EMUI 10 güncellemesini diğer modellerine de hızlı bir şekilde sunar. Android 10 için yol haritasını ABD ile olan ilişkisinden dolayı netleştiremeyen Huawei, bakalım 2020 yılında güncelleme konusunda ne yapacak?