Huawei P9 modeli dört versiyon ile gelecek!

Huawei P9 modeli

Huawei P9 modeli hakkında yeni söylentiler MWC 2016 öncesi giderek yoğunlaştı. Telefon dört farklı versiyon ile duyurulabilir.

Çinli menşeili firma Huawei, 2015 yılındaki başarısını 2016 yılında da devam ettirmek istiyorum. Bu amaç doğrultusunda beklenen Huawei P9 modeli için hazırlık süreci devam ediyor. Yeni bir iddia telefon hakkında daha fazla fikir sahibi olmamızı sağladı.

Huawei P9 modeli dört versiyon sunacak!

Evet yanlış duymadınız. Daha önce Huawei tarafından görmediğimiz bir hamle bekleniyor. Tıpkı Samsung ve HTC gibi Huawei de artık telefonlarına çok sayıda versiyon sunabilir. Huawei P8 ve P8lite modellerinden sonra MWC 2016’da duyurulması beklenen Huawei P9 modeli aşağıdaki versiyonlar ile duyurulabilir;

  • Huawei P9
  • Huawei P9lite
  • Huawei P9max
  • Huawei P9x

Huawei P9, standart amiral gemisi olarak bekleniyor. P9lite ise amiral gemisinin daha küçük ekranlısı ve daha az performans sunan uygun fiyatlı bir model olacak. Huawei P9max modelinin phablet kategorisinde dev ekranlı olması bekleniyor. Huawei P9x ise henüz detayları bilinmeyen gizemli dördüncü versiyon olacak. Kamera odaklı veya 4K çözünürlüklü ekran sunan bir versiyon olabileceği yönünde tahminler var. MWC 2016’ya kadar bu konu gizemini koruyacak gibi duruyor. Bilinen tek şey, Huawei’nin 2016 yılında da yine 100 milyon satış barajını aşarak yeni bir rekora imza atmak istediği. Benzer bir durumun Samsung tarafında da beklenildiğini hatırlatalım. Samsung Galaxy S7 modelinin de dört farklı versiyon sunması bekleniyor.

Twitter’a Bir Süredir Ulaşılamıyor