Huawei P9 modeli 2016’da geliyor!

huawei p9 geliyor

Son zamanların en popüler akıllı telefon üreticilerinden Huawei, yeni modeliyle 2016 yılının ilk çeyreğinde karşımıza çıkacak. Başarılı P8 modelinden sonra şimdi gündemde Huawei P9 var. Huawei P9’un detayları haberimizde.

2015 yılının en çok satan üçüncü akıllı telefon markası olan Huawei, başarılı P8 modelinden sonra şu sıralar P9 için hazırlıklarını yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda Mate 8 modeliyle gündeme gelen marka için şimdi sırada Huwaei P9 var. Çin’den gelen son bilgilere göre firma, Huawei P9’un hazırlıkları için kolları sıvamış durumda.

Çin’den gelen son haberlere göre firma, Mart 2016’da Huawei P9 ile karşımıza çıkacak. Şimdilik cihazın tasarıma ilişkin bir sızıntı olmadı ancak teknik özellikler konusunda bazı iddialar var. Huawei P8 modeli geçtiğimiz Nisan ayında duyurulması sebebiyle yine benzer bir tercih edilmesi mümkün duruyor.

Huawei P9 modelinde HiSilicon Kirin 950 yongasının kullanacağı tahmin ediliyor. Bu yonga Huawei Mate 8 ile aynı olacak. Ekran tarafında Full HD 5.2 inç büyüklük bekleniyor. 4 GB RAM, parmak izi okuyucu sensör ve Android 6.0 Marshmallow sürümü yine beklenen özellikler arasında. Fiyat konusunda şimdilik bir tahmin yok. Önümüzdeki haftalarda Huawei P9 ile ilgili daha fazla detay için takipte kalın.

Nexus 6P Special Edition satışa çıkıyor!