Sony Xperia Z4 de Gecikecek Gibi Görünüyor

sony xperia z4

Snapdragon 810’un yaşadığı sorunlardan etkilenen telefonlar kervanına katılan Sony Xperia Z4’ün MWC 2015’te resmi olarak tanıtılmayacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Consumer Electronics Show 2015’in akıllı telefon konusunda oldukça sönük geçmesinin ardından tüm gözler Mart ayı başında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015’e çevrilmiş olsa da, merakla beklenen birçok amiral gemisi akıllı telefon bu fuara da yetişemeyecek gibi görünüyor. 2015’in ilk çeyreğinin kayda değer bir akıllı telefon çıkmadan geçmemesinin temel nedeni olarak ise Snapdragon 810‘un yapım aşamasında karşılaşılan sorunlar gösteriliyor.

Sony_Xperia_Z4_575

Bu yılın başında piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy S6, HTC One M9, LG G4 ve Sony Xperia Z4 gibi amiral gemisi akıllı telefonlarda kullanılması beklenen Snapdragon 810‘un test aşamasında aşırı ısınma sorunlarıyla karşılaşması, telefon üreticilerinin planlarını önemli ölçüde sekteye uğrattı. LG Electronics ve HTC Corporation’ın kendi telefonlarının çıkışlarını ertelemelerinin ardından, şimdi de Sony cephesinden benzer haberler gelmeye başladı.

Japon teknoloji devi Sony’e yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler, merakla beklenen Sony Xperia Z4‘ün daha önce iddia edildiği gibi MWC 2015 kapsamında görücüye çıkarılmayacağını ve telefonun çıkışının yaz aylarına ertelendiğini ortaya çıkardı.

Huawei Mate 7 Compact Çok Yakında Tanıtılacak