Huawei P50 kılıfı büyük ilgi gördü

İlk Huawei P50 Pro modeli, daha küçük ekrana, tek delikli kameraya sahip olacak

Teknoloji dünyasının yasaklı çocuğu Huawei tarafından üretilen ve neredeyse alt segment bir akıllı telefon fiyatında olan 5G destekli kılıf, satışa sunulduktan kısa süre sonra tükendi.

Huawei P50 kılıfı büyük ilgi gördü. Çinli teknoloji devi ile Google arasındaki gerginlik devam ediyor. Aslında herkesin bildiği üzere bu gerginliğin arkasındaki neden Huawei ile Google arasında yaşanan herhangi bir olaya dayanmıyor.

Huawei P50 Pocket bomba

Huawei’nin Amerika teknolojisinden dışlanma zamanı Donald Trump’ın başkanlı dönemlerine rastlıyor. Sebebi ise Huawei’nin Amerika Birleşik Devletleri’nde casusluk yaptığı iddialarıydı. İşte aslında her ne kadar ambargo denildiğinde Google tarafından Huawei’ye uygulanan kısıntılar akla gelse de, işin arka planında Huawei için çok daha büyük sıkıntılar mevcut.

huawei p50

Huawei P50 kılıfı büyük ilgi gördü

Çinli teknoloji şirketinin yasaklı olduğu konular Android işletim sistemi ya da diğer Google ürünleriyle sınırlı olmayıp, 5G teknolojisine kadar birçok alanda bu şirkete el çektirildiğini görüyoruz. Ancak Huawei bu durum karşısında “yapacak bir şey yok” deyip köşeye çekilmek yerine, var gücüyle savaşmaya devam ediyor.

İlk Huawei P50 Pro modeli, daha küçük ekrana, tek delikli kameraya sahip olacak

Huawei’nin bu kapsamda piyasaya sürdüğü yeni P50 Pro kılıfı, 5G desteğine sahip özel bir kılıf olma özelliği taşıyordu. Normal şartlar altında 4G teknolojisiyle satışa sunulan Huawei P50 Pro’ya 5G desteği kazandıracak olan bu kılıf, bugün itibariyle 120 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Bununla birlikte gelen ilk bilgilere göre, kılıf satışa sunulduktan sadece birkaç dakika sonra stoku sıfırlandı. Diğer bir ifade ile yeni kılıf peynir ekmek gibi satıldı. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konuya ilişkin yeni herhangi bir açıklama yapılacak mı?

God of War: Ragnarok bu Kasım’da çıkacak