Huawei P50 Pocket bomba gibi geliyor: Özellikleri ve tarih açıklandı

Huawei P50 Pocket bomba

Huawei P50 Pocket bomba gibi özelliklerle birlikte geliyor. Bu cihazın Huawei için adeta gövde gösterisi olacağını söyleyebiliriz. Hadi gelin bu akıllı telefon modelinin özellikleri ve diğer detaylara birlikte göz atalım.

Herkesin büyük bir merakla beklediği Huawei P50 Pocket cihazı ilginç özelliklerle birlikte kullanıcılara sunulacak. Tasarım ve donanım açısından büyük oranda başarılı olduğunu söylesek bile Google desteği olmayacak. Şirketin en büyük kaybı bu noktada başlıyor.

Global pazarda ve Türkiye’de ilgi görmeyen P serisinin en önemli eksikliği Google hizmetlerinin olmamasıydı. En basitinden YouTube bile kullanmanız mümkün olmuyor. Bu durum Huawei markasını ciddi oranda arka plana attı. Ancak yeni akıllı telefon modelleri bu dezavantajı ortadan kaldırabilir.

Huawei P50 Pocket ve P50 Pro

Huawei görebileceğiniz en hırslı markalar içerisinde yer alıyor. HarmonyOS işletim sistemi ile birlikte tanıtılan birçok model Çin’de adeta satış rekorları kırdı. Şimdi ise P50 Pro ve P50 Pocket kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Huawei P50 Pocket bomba

P50 Pro modeli gücünü 5nm olarak üretilen Snapdragon 888 ile sağlıyor. Telefonun ayrıca Kirin 9000 işlemcili versiyonu yer alacak. 50 Megapiksel + 64 Megapiksel + 13 Megapiksel + 40 Megapiksel gücüne sahip 4 kamera arka kısımda bulunacak. Huawei P50 Pocket ise benzersiz tasarımı ile ön planda. Bu cihazdaki OLED ekran katlanabilir yapıda.

Huawei elektrikli otomobili teknolojide zirveyi yaşatacak: Akıllı saatle otomobil çalıştırma

Galaxy Z flip serisine benzeyen cihazın 120Hz yenileme hızlı ekranı bulunuyor. Ayrıca arka kısımda 1 ekran daha yer alacak. Böylece Huawei bu cihazında 2 ekran kullanacak. Gelen son detaylara göre bu cihazlar 12 Ocak 2022 tarihinde piyasaya sürülecek. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.