Huawei P20 Pro ve Google Pixel 2 XL karşı karşıya

huawei p20 pro 14

Huawei P20 Pro telefonuna ait yeni kamera özellikleri Google Pixel 2 XL telefonuyla karşılaştırıldı. Peki kamera konusunda kullanıcının dikkatini çeken bu iki modelden hangisi daha üst düzey bir performansa sahip dersiniz? İşte yanıtı.

Huawei P20 Pro gece modu ile dikkat çekiyor

Geçtiğimiz günlerde mobil fotoğrafçılık alanında oldukça başarılı çekimler yapabilen yeni kameralarının özelliklerini tanıtan Huawei. Yine oldukça başarılı olan Huawei P20 Pro modeli ile kendinden bir kez daha başarıyla söz ettirdi.

Huawei P20 Pro ile gece çekiminde oldukça başarılı fotoğraf kareleri elde edilebiliyor .

Arka planın netliğiyle dikkat çeken P20 Pro, daha net gökyüzü ve ay görüntüsü elde etmenize olanak sağlıyor.

Ayrıca istediğiniz gibi kamera açısını yakınlaştırıp uzaklaştırırken elde edilen görüntü netliği aynı oranda başarılı. P20 Pro ile çekilen resimlerin keskin renklere sahip olması böylece detayların netliğini kaybetmeden zengin görsellik içeren resimlerin elde edilmesine olanak sağlıyor.

P20 Pro akıllı kameraları ile fotoğraf karesinde yer alan hareket halindeki nesneleri başarıyla algılayıp onları makul bir şekilde resime sabitlemenize olanak sağlıyor. Işığın yetersiz ve az olduğu zamanlarda,  ışık dengesini etkin kullanabilen algoritması ile gece görüşüyle kaybolan renklerin belirginleşmesine olanak sağlıyor.

Sonuç olarak, P20 Pro ön tarafında bulunan 24 MP kamera ve arka tarafında bulunan üç farklı çözünürlüğe sahip kamerasıyla yapabildiği otofokuslama ve yapay zeka algoritmaları ile oldukça başarılı görsellik içeren resimler elde etmenize olanak sağlıyor. Pixel 2XL fotoğraf kareleri ile kıyaslandığında, Pixel 2XL resimleri oldukça düz ve cansız.

Huawei P20 Pro serisi, sahip olduğu 3 kamerasıyla ve yeni algoritmaları ile piyasada keşfedilmeyi bekleyen telefonlar arasında yer alıyor.

Huawei P20 Pro(sol) /Google Pixel 2XL(sağ)
Huawei P20 Pro(sol) /Google Pixel 2XL(sağ)

Huawei, OLED paneller için LG ile görüşüyor