Huawei MatePad Paper, Amazon Kindle’ı geçmeyi başardı

ppa

Amazon uzun süredir e-kitap pazarının lideri durumdaydı, ancak işler değişti. Huawei MatePad Paper, e-kitap satışlarında rakiplerini geride bıraktı.

Huawei MatePad Paper, özellikle Çin’de büyük popülariteye sahip tabletler arasında yer alıyor. Cihazın unvanı küresel pazara da yayılmış durumda. Cihaz 2022’nin üçüncü çeyreğinin sonunda Amazon’un Kindle’ını geride bırakarak Çin e-ticaret pazarında en çok satan e-kitap okuyucu tablet haline geldi. Bu bilgi, Çinli teknoloji araştırma firması RUNTO tarafından yayınlanan bir rapordan geliyor. 2022’nin üçüncü çeyreğinde e-kitap okuyucu tablet satış verilerini analiz eden Huawei MatePad Paper , sıralamada zirveye çıktı.

 Huawei MatePad Paper

Yakın tarihli bir rapora göre, Huawei MatePad Paper hızla Çin’de en hızlı büyüyen e-kitap okuyucu tablet haline geldi. Aslında, lansmanından sadece iki ay sonra çevrimiçi satışlar açısından Amazon’un Kindle Youth Edition’ı çoktan geride bıraktı. Sonuç olarak Huawei MatePad Paper, Mart ayından 2022’nin üçüncü çeyreğinin sonuna kadar Çin çevrimiçi pazarında kümülatif e-kitap okuyucu tablet satışları açısından en üst sırayı aldı. uzun süredir tüketiciler arasında popüler bir seçim haline getiriyor.”

Huawei MatePad Paper, son üç ayda e-ticaret pazarında en çok satan tablet oldu. Mayıs ayında satışları 10.000 adeti aştı ve bu, onu bir ayda çevrimiçi olarak 10.000’den fazla birim satan tek e-kağıt ofis defteri yaptı. MatePad Paper, %86,3 ekran-gövde oranına, 1872 x 1404 piksel çözünürlüğe ve 227 PPI piksel yoğunluğuna sahip 10,3 inç E Ink ekrana sahiptir. E Ink ekranı, e-kitapları ve belgeleri okumak için idealdir ve tablet, istikrarlı E-kitap yönetimi için yeterli gücü sağlayan yeni bir Kirin 820E yonga seti ile çalışıyor. MatePad _Paper ayrıca 22,5 W şarj cihazıyla şarj edilebilen 3625 mAh pilin yanı sıra yerçekimi, hol ve parmak izi sensörlerine sahiptir. Ayrıca 4 mikrofonu ve 2 hoparlörü vardır ve ses, Huawei Histen 7.0 Ses Efekti ile geliştirilmiştir.

Bir haftada 4 milyondan fazla AirPods Pro 2 satıldı