Huawei MatePad posteri özellikleri doğruladı!

MatePad scaled

Huawei MatePad için hazırlanan poster internete sızdırıldı. Poster daha önce sızdırılan teknik özellikleri doğrular nitelikte.

Huawei MatePad yakın zamanda karşımıza çıkabilir. Huawei ve Samsung, hala tablet için devam ürünleri üreten ender firmalardan. Samsung’un Galaxy Tab S6’nın hafif bir sürümünü piyasaya sürmeyi planladığı gibi, Huawei de Pro tabletinin daha az güçlü bir sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Sadece “Huawei MatePad” olarak adlandırılan Huawei tabletinin bir posteri web üzerinde ortaya çıktı .Zaten sızdırılmış olan bazı özellikler bu şekilde doğrulanmış oldu.

Posterin görüntüsü bir mağazanın önüne alınmış gibi görünüyor ve Huawei MatePad için iki renk seçeneğinin olacağını gösteriyor. Bu renk seçenekleri beyaz ve gri. Huawei tarafından geliştirilen tablet, diğer birkaç tabletten önemli ölçüde daha ince çerçevelere sahip. Bununla birlikte, Tabletin Pro versiyonunda yer alan delikli ekran bu versiyonda mevcut değil. Huawei’nin yeni tableti tıpkı Samsung Galaxy S6 Lite 5G’de olduğu gibi bir kalem ile birlikte gelecek. Yani tablet Stylus desteğine sahip.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 5G fiyatı belli oldu!

Huawei MatePad

 

İşte tabletin özellikleri

Özellikle öğrencileri hedef alan Huawei MatePad, 2K ekrana, HiSilicon Kirin 810 işlemciye ve özel eğitim yeteneklerine sahip olacak. 10,4 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı anlaşılan tablette 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. Tabletin WiFi ve 4G modellerinde sunulacağı biliniyor. USB Type-C girişi ile şarj olacak olan tablette 7250mAh’lık bir batarya bulunuyor. Arka kısımda 8 MP çözünürlüğünde bir adet kamera ve hemen üstünde led flaş bulunuyor. Android 10 işletim sistemine sahip olacak olan tablette EMUI 10.1 arayüzü bulunacak. Son olarak cihazda Bluetooth 5.1 bağlantı seçeneği bulunuyor.