Huawei Mate 8’den yeni görseller

huawei mate 8 yeni gorseller 1

Şu sıralar duyurulmaya en yakın telefon Huawei Mate 8. Geçtiğimiz haftalarda 26 Kasım’da duyurulacağı söylenen modele ait bugün yeni görseller ortaya çıktı. Gerek tasarımı, gerekse performansıyla merak edilen Huawei Mate 8’in en yeni görselleri haberimizde.

huawei-mate-8-yeni-gorseller-1

Geçtiğimiz yıl Mate 7 modeliyle karşımıza çıkan Huawei, bu model ile büyük ekranlı telefon seven kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Firma şimdilerde Mate 8 için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay, bir davetiye basına sızmış ve Huawei Mate 8’in 26 Kasım tarihinde yani önümüzdeki hafta duyurulacağı bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Yaptığı sızıntılarla tanınan @OnLeaks isimli popüler Twitter hesabı tarafından yayınlanan görselleri haberimizde bulabilirsiniz.

Görünüşe göre Huawei Mate 8’de tekrar metal kasa ve parmak izi okuyucu sensör kullanılacak. Telefonun ekran çerçevesinin çok ince olduğu dikkatimizi çekiyor. Telefonun Android 6.0 Marshmallow ile kutusundan çıkması bekleniyor ancak şarj portunda USB-C değil klasik micro USB portu tercih edilmiş.

HiSilicon Kirin 950 yongasına sahip olan Huawei Mate 8, performans konusunda da Snapdragon 820 ve Exynos 8890 yongalarıyla rekabet edebilecek düzeyde olacak. 6 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunan ekran, phablet seven kullanıcılara yönelik olacak. Telefonun arkasında 16 MP, ön tarafında ise 13 MP çözünürlüğe sahip kameralar olması bekleniyor. Ayrıca Huawei Mate 8 iki farklı versiyonlar gelecek. Bunlardan birinde 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı kullanılacak. Diğer versiyonda ise 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı olacak.

huawei-mate-8-yeni-gorseller-2

Nexus 6P için en iyi 10 kılıf!