Huawei Mate 30 etkinliği nasıl canlı izlenir?

maxresdefault 35

Huawei bugün Türkiye saati ile 15:00’da Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerini tanıtacak. Etkinliği canlı izlemek için sizleri haberimize alalım.

Çinli teknoloji üreticisi Huawei, bugün Almanya’nın Münih şehrinde düzenleyeceği etkinlikte yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. Türkiye saati ile 15:00’da başlayacak olan bu etkinlikte Mate 30 ve Mate 30 Pro modelleri sergilenecek. Yeni aksesuarlarını da tanıtacağı düşünülenen Huawei, bu etkinliği canlı olarak yayınlayacak.

iPhone 11 Pro Max parçalarına ayrıldı

Huawei’nin resmi Facebook sayfası ve YouTube sayfası üzerinden yayınlanacak olan etkinliği; Facebook’tan takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz. YouTube için ise aşağıdaki videodan etkinliği izleyebilirsiniz. Saat 15:00‘da başlayacak olan etkinliği kaçırmamak için YouTube üzerinden hatırlatıcı da oluşturabilirsiniz.

Üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan bu modeller, gücünü Huawei’nin geliştirdiği Kirin 990 yonga seti ve minimumda 6 GB RAM‘den alacak. Android işletim sistemi ile gelecek olan Mate 30 ailesi maalesef ki Google’ın servislerini barındırmayacak.

Huawei, Play Store’un alternatifi olarak, uygulama yüklemek adına kullanıcılarını kendi mağazasına yönlendirecek. Türkiye’de satışa sunulmayacağı söylenen Mate 30 ailesi bakalım beklenen ilgiyi yaratabilecek mi?