Huawei Mate 20 Pro için yeni sızıntılar ortaya çıktı!

Mate 20

Huawei’nin önümüzdeki ay tanıtacağı Huawei Mate 20 Pro modeli hakkında bugün yeni sızıntılar geldi. Huawei Mate 20 Pro tasarımı ile ön plana çıkacak gibi görünüyor.

Son dönemin parlayan yıldızı Huawei, 16 Ekim 2018 tarihinde Londra’da düzenleyeceği etkinlikte yeni Mate serisini tanıtacak. Mate 20 ailesi olarak tanıtılacak olan bu modeller arasında, Mate 20, Mate 20 Lite ve Mate 20 Pro yer alacak. Bugün ise Mate 20 ailesinin tepe modeli olan Mate 20 Pro’nun görüntüleri ortaya çıktı.

Huawei Mate 20 Pro nasıl görünecek?

Mate 20 Pro‘nun maketi, telefonun oldukça ince bir çerçeve ile geleceğini gösteriyor. Yanlara doğru kavisli OLED panel ile geleceği görünen Mate 20 Pro, Galaxy Note 9’a göre daha ince bir yapıda olacak.

Huawei, son dönemin modasına bir kez daha ayak uyduracak ve çentikli tasarım ile karşımıza çıkacak.

Huawei Mate 20 Pro

Telefonun ön bölümündeki çentikte Face ID benzeri bir sistem bulunacak. 24 Megapiksel ön kamerası ile cihaz güvenirliğini arttıran Mate 20 Pro’nun, ekrana entegreli parmak izi okuyucusu ile gelme ihtimali de bulunuyor.

Huawei P20 ve Mate 10 serilerinden büyük başarı

Yuvarlak hatlara sahip olan Mate 20 Pro’nun fiyatı hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor.

Firmanın amiral gemisi modeli olacak olan Mate 20 Pro, ülkemizde güzel bir fiyattan satışa sunulursa, 8.000 TL‘lik rakibi Galaxy Note 9’dan daha fazla ilgi görebilir.