Huawei Watch GT 2e tanıtıldı! İşte özellikleri

Huawei Watch GT 2e

Uzun bir süredir herkesin beklediği Huawei Watch GT 2e sonunda kullanıcılarla buluştu. Çinli teknoloji devi Huawei’nin uzunca bir süredir beklediği 26 Mart çok kritikti.

Sadece akıllı telefon alanında değil aynı zamanda akıllı saatlerde de çok önemli bir başarı yakalayan Huawei şirketi, Huawei Watch GT 2e ile bunu pekiştirecek. Watch GT 2 ile kıyaslandığında bu modelin çok fazla değişim yaşamadığı görülüyor. Böylece kullanıcılar hiç yabancı olmadıkları bir model ile karşı karşıya geliyor. 

Watch GT 2e özellikleri ve tasarımı

Şirketin sunduğu akıllı saatlerde; 1.39 inç büyüklüğünde, AMOLED panel, tüketicilere 454 x 454 piksel (HD) çözünürlük sağlayan bir ekran sunuldu. Böylece kullanıcıların çok daha keyifli bir akıllı saat kullanımı gerçekleştirmesi amaçlandı.

Huawei Watch GT 2e modeli

16 MB RAM kapasitesi ve 4 GB de depolama alanı en önemli özellikleri arasında yer alıyor. Bildiğiniz üzere akıllı saatlerde çok ciddi bir RAM kapasitesine ihtiyaç duyulmuyor. Bu nedenle bu RAM özelliğinin son derece yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Huawei’nin yeni akıllı saati 455 mAh’lık bir batarya imkanı da veriyor.

Huawei P40 modeli canavar gibi geldi: İşte tüm detaylar

Huawei Watch GT 2, tüketiciler için pek çok özellik sunmuştu. Yeni akıllı saat modelinin de yine aynı şekilde farklı özellikler sunması bekleniyor. Avrupa fiyatının 199 euro (yaklaşık 1.400 TL + vergiler) olması en büyük beklentiler arasında yer alıyor. Sizce şirketin bu yeni akıllı saatleri kullanıcılar tarafından beğenilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.