Uygun fiyatlı Honor Watch geliyor!

huawei watch gt 1

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, 31 Ekim’de düzenleyeceği özel etkinlikte Honor Watch ismini verdiği yeni akıllı saat modelini de tanıtacak. İşte detaylar.

Hatırlanacağı üzere 16 Ekim’de Huawei özel bir etkinlik düzenlemişti. Düzenlenen bu etkinlikte Mate 20 modellerinin yanı sıra Huawei Watch GT isimli akıllı saat modeli de tanıtılmıştı. Huawei yeni akıllı saat modelinde Android Wear yerine, kendi geliştirdiği bir işletim sistemini kullanarak teknoloji severleri şaşırtmayı başarmıştı.

Huawei Watch benzeri Honor Watch geliyor

Henüz Huawei’nin akıllı saatler için hazırladığı işletim sisteminin ne kadar işlevsel olduğu bilinmiyor. Zira Çinli üretici de lansmanda Huawei Watch GT üzerinde öyle çok fazla durmamıştı.

Fakat Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, 31 Ekim’de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı Honor Watch için hayli hevesli görünüyor. Dilerseniz Honor Watch için paylaşılan davetiye görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

honor watch

Afişteki saat figürü size oldukça tanıdık gelebilir. Keza bakıldığı zaman bu sülietin, Huawei Watch GT ile aynı olduğu görünüyor. Yan tarafta konumlandırılan tuşlardan tutun da kordon kısmına kadar pek çok detay birebir aynı.

Dolayısıyla HonorWatch’ın da tasarımsal anlamda Honor Watch GT ile büyük benzerlikler içereceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Gelen bilgiler, Honor’un yeni akıllı saatinin de Huawei tarafından geliştirilen işletim sistemini kullanacağı yönünde. Üstelik 31 Ekim’deki etkinlikte bu işletim sistemi hakkında çok daha fazla detayın ortaya çıkacağını da belirtelim. En azından iddialar bu yönde.

iPhone XR ön siparişleri beklenenin altında