Huawei dökümanlar ile tanışın Google’a sağlam rakip geliyor

Huawei dökümanlar

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Huawei, dökümanlar isimli bir uygulama başlattı. Hadi gelin detaylara birlikte göz atalım.

Google tarafından engellendiği günden bu yana Huawei, dökümanlar gibi uygulamalar başlatmamıştı. Bugüne kadar şirket, kullanıcılarına sayısız imkan tanıdı. Bunlar içerisinde Google Play Store’a alternatif bir uygulama mağazası bile vardı. Ancak ilk defa Huawei, Microsoft gibi şirketlere bile rakip olabileceği dökümanlar uygulamasını çıkardı.

Bu yeni uygulama; Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi altyapılarla uyumlu olacak. Bu sayede herhangi bir dosya hazırlarken uyum sorunu yaşamayacaksınız. Huawei Docs olarak isimlendirilen uygulamanın birkaç özelliği daha bulunuyor

Huawei dosya hazırlama uygulamaları giderek artabilir

Huawei Mobile Services, Twitter üzerinden bu duyurusunu yaptığında herkesi şaşırttı. Hatta bazıları “Huawei Apple olma yolunda ilerliyor” gibi yorumlar bile yaptı. Şu anda durum gerçekten de çok daha farklı bir boyuta geçti. Zaman zaman Çinli Apple’ın doğuşu gibi düşünceler baskın olabiliyor.

Huawei dökümanlar

Ofis uygulamaları içerisinde önemli bir yere sahip olması beklenen Huawei docs, çoklu cihaz dosya senkronizasyonu sağlıyor. Bu sayede Google dökümanlarda olduğu gibi senkronize bir şekilde kullanım sağlamanız mümkün. Hatta başka başka cihazlarda da mobil kullanım sağlayabilirsiniz.

Document ve Spreadsheet gibi uygulamaları kendi bünyesinde barındıran uygulama, her anlamda kolaylık sağlayabiliyor. Huawei Drive ile bu uygulamayı dilediğiniz her yere yükleyebilirsiniz. Sizce Huawei’den bir Apple çıkar mı? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.