Huawei bugün yeni ortaklık ve ürünlerini açıklayacak!

Huawei yarın yeni ortaklık ve ürünlerini açıklayacak!

Pazardaki yerini korumak için mücadele eden Çin merkezli teknoloji devi Huawei, yarın heyecan verici haberler duyurmaya hazırlanıyor. Şirket, detayları 31 Ağustos’ta açıklanacak olan, yeni ürünlerin yanı sıra yeni bir özel ortağın gelişini ima eden yeni bir teaser posterini resmi olarak paylaştı. İşte detaylar.

Şirket bu ürünlerin ne olduğunu henüz açıklamamış olsa da, tanıtım afişi bize bazı fikirler sunuyor. Afişten yola çıkılan fikirler sadece spekülasyon seviyesinde olsa da doğruluk payı mevcut diyebiliriz. Huawei zaten en çok satan serilere sahip bir marka. Şirket 2019 yılında pazar lideriydi. Bu yılın başlarında şirket, Çin’de Huawei Router AX2 Pro satmaya başladı. Çok başarılı yeni bir ürün hedefleniyorsa başka bir şirketle ortaklık da yapılması söz konusu ürünün yüksek kaliteli bir cihaz olabileceği anlamına geliyor.

Huawei yarın yeni ortaklık ve ürünlerini açıklayacak!

Bu yeni ürünlerin partneri şirket tarafından açıklanmadı ve detaylar sızdırılmadı. Buna göre Huawei’nin yeni ürünleri için hangi şirketle ortaklık kurduğu belirsiz. Bu ortaklığın ne anlama geldiğini bilmek için yarın resmi duyuruyu beklememiz gerekecek. Şirket daha önce birinci sınıf akıllı telefonunda kamera teknolojisi için Leica ile ortaklık yapmıştı. 2016’dan beri, Çinli devin tüm amiral gemisi akıllı telefonları, akıllı telefon fotoğrafçılığının sınırlarını zorlayan Leica’nın teknolojisine sahipti. Ancak ortaklık bu yıl sona erdi ve P50 serisi akıllı telefonlar Huawei ve Leica ortaklığında üretilen son ürün oldu.

Geleceğin siber güvenlik uzmanları Siber Güvenlik Kampı’nı tamamladı