Huawei yeni kampanya ile geliyor işte tüm detaylar

Huawei yeni kampanya

ABD baskısı nedeniyle çok zor günler yaşayan Huawei, yeni kampanya ile kullanıcılarını selamladı. Hadi gelin bu kampanyaya ve tüm detaylara birlikte bakalım.

Huawei yeni kampanya detaylarına bakmadan önce önemli bir detayı açmak gerekiyor. Şirket son 2 yıldır çok zor zamanlar yaşadı. Özellikle de Google Play Store tarafından engellenmesi, ona ağır bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Şimdi ise yeni bir umut doğdu. App Gallery olarak bilinen Huawei uygulama mağazası, öyle bir kampanya yaptı ki muhtemelen birçok geliştiriciyi kendisine çekecek.

Küresel çapta mücadele etmek normal şartlarda bu firma için daha zor. Çoğu kullanıcı zaten Çin ve Asya bölgesinden. Şirket bunu az da olsa değiştirmek istiyor.

Huawei kampanya üstüne kampanya yapacak

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Huawei uygulama mağazası içerisinde yer alan en iyi 30 oyuna çeşitli ödüller verilecek. Bunlardan bir tanesi de bin euroluk Huawei reklam platformu kredisi. Bu kredi ile birlikte, mobil geliştiriciler kendi uygulamalarını uygulama mağazasında istedikleri gibi yayınlanabilecek.

Huawei yeni kampanya

Bir diğer önemli kampanya ise yüzde 85 gelir payı verilmesi oldu. Ayrıca bağımsız oyun geliştiricileri VIP destek alabilecekler. Yani Huawei hem onlara reklam yapacak hem de gelir payı verecek. Üstelik bir de bir VIP teknik destek hizmetleri sunulacak. Tüm bunlar kulağa oldukça hoş geliyor.

Her ne kadar şirketin uygulama mağazası küçümsense bile aslında iyi bir kullanıcı sayısına sahip. Aylık 400 milyon aktif kullanıcı var ve 700 milyon kayıtlı kişi olduğu söyleniyor. Sizce Huawei, Apple ve Google mağazaları gibi üst seviye bir konuma gelebilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere paylaşabilirsiniz.