Huawei Band 7 tasarımı sızdırıldı

Huawei, ABD'nin yasaklı şirketler listesinden çıkarılacak gibi görünmüyor

Huawei’nin üzerinde çalıştığı ve yakın zamanda resmen tanıtması beklenen yeni akıllı bilekliğine ilişkin yüksek çözünürlüklü bir görsel paylaşıldı.

Huawei Band 7 tasarımı sızdırıldı. Android ekosisteminin dışına itildikten sonra kendi işletim sistemi olan HarmonyOS’a yönelen Huawei, bu konuda oldukça önemli çalışmalara imza atıyor. Özellikle kendi ülkesi olan Çin’de bu konuda hayli yol kat eden Huawei, diğer bir taraftan ise yeni ürünler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Huawei Band 7 tasarımı

Android eksikliğini unutturabilmek için rakiplerinden çok daha radikal hamleler yapması gerektiğinin farkında olan Huawei, piyasaya sürdüğü her yeni cihazıyla bu durumun farkında olduğunu gösteriyor. Çinli teknoloji devinin üzerinde çalıştığı Huawei Band 7’de yine bu kapsamda geliştirilmiş bir cihaz gibi görünüyor.

Huawei Band 7 tasarımı

Huawei Band 7 tasarımı sızdırıldı

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate Xs 2 ile birlikte resmen kameraların karşısına çıkması beklenen Huawei Band 7’nin yeni bir görüntüsü sızdırıldı. Yüksek çözünürlüklü bu basın görseline baktığımız zaman, karşımızda akıllı bileklikten ziyade ufak ekranlı bir akıllı telefon görür gibi oluyoruz.

Huawei Band 7 tasarımı

Bugüne kadar sızdırılan bilgilerde, kalınlığının 1cm civarı olduğu ağırlığının ise 20 gramın altında tutulduğu belirtilen yeni akıllı bilekliğin bu tasarım ile gerçekten iddia edilen değerlere ulaşıp ulaşamadığı büyük merak uyandırırken, Çinli teknoloji devinin yeni tasarımı akıllı cihazlar dünyasında yeni bir dönemin kapısını aralayabilir.

Eğer Huawei, Band 7 serüveninde başarı elde ederse, bundan sonra piyasaya sürecek yeni akıllı bileklik ve hatta akıllı saat modellerinde daha büyük ekranlı, daha işlevsel ve bir tür küçültülmüş akıllı telefon kabiliyetine sahip cihazları görebiliriz.

Apple 5G modem konusunda hayli ciddi