Huawei, Samsung’u kendi silahıyla vuracak!

huawei

Samsung 2014’ten bu yana katlanabilir ekrana sahip yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Zira şirket de böyle bir telefonun varlığını kabul etmiş durumda. Peki Samsung’un katlanabilir ekranlı akıllı telefonu ne zaman satışa sunulacak? Açık konuşmak gerekirse bu husus artık yılan hikayesine dönüşmüş durumda. Çünkü Güney Koreli şirket henüz somut bir adım atmadı. Göründüğü kadarıyla yakın zamanda da atacak gibi durmuyor. İşin garip yanıysa, Samsung bu konuda öncü olmasına karşın ilk telefonun farklı bir şirketten gelecek olması. Keza sızdırılan bilgilere göre Huwaei, katlanabilir ekranlı bir telefon üzerinde ciddi çalışmalar yapıyor.

Samsung’dan beklerken Huawei yapacak

Genel kanı Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonunu önümüzdeki sene satışa sunacağı yönündeydi. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce LG’nin de bu tarz bir telefon üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. Fakat bizler katlanabilir ekranlı telefonu Güney Koreli bir şirketten beklerken, bu cihaz beklemediğimiz bir şirketten gelecek gibi görünüyor.

Son sızdırılan bilgilere göre, Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei, katlanabilir akıllı telefonlar üzerine önemli çalışmalar yürütüyormuş. Üstelik Çin kaynaklı haberlere göre, Huawei’nin bu tasarımdaki ilk modelini 2018’de çıkaracağı iddia ediliyor. Yani basit bir tabirle, Çinli üreticinin, Samsung’u kendi silahıyla vuracağını söylemek mümkün.

Bakalım Huawei’den gelen bu hamle sonrası Samsung ya da LG cephesinden herhangi bir atak gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

MediaTek sektördeki gücünü arttırıyor!